Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Punisher nabírá obsazení


ikona
Spooner
marvelnetflixpunisher
Oblíbený comicsový drsňák se příští rok dočká vlastního seriálu. Kdo se v něm objeví?  
A přece se točí. I přes internetové zvěsti, že se znovuzrozený comicsový drsoň Punisher ještě před vlastní sólovkou mihne na natáčení Iron Fista či Agents of SHIELD, je všechno trochu jinak. Netflix totiž produkci jeho vlastního seriálu, jenž si vysloužil po obrovském úspěchu v druhém Daredevilovi, tak trochu potichoučku rozjel nečekaně už minulý týden a přiblížil se tak k fanoušky vysněné premiéře v roce 2017. Jon Bernthal už se tak opět prohání po New Yorku s lebkou na hrudi. A tvůrci nyní po dlouhém mlčení konečně práskli, kdo se k němu na place připojí.

 

Prvním nováčkem bude již dříve potvrzený Ben Barnes z Letopisů Narnie či začínajícího Westworldu. Oproti všem spekulacím se ovšem nakonec zhostí role Billyho Russoa, Frankova nejlepšího kámoše z jeho časů u speciálních jednotek, jenž nyní řídí svou soukromou vojenskou organizaci Anvil. Ještě důležitější postavy se však zhostí prakticky neznámý Ebon Moss-Bachrach ze seriálu Girls, Ten si zahraje comicsy prověřeného Micra, bývalého špičkového analytika, který dokázal Frankovi často pomoci tím správným způsobem. Možná bych k této slavné punisherovské postavě očekával trošku známější tvář, snad ale tvůrci vědí, co dělají. Dalšími posilami je pak taktéž neznámá Amber Rose v roli zvláštní agentky Dinah a především Deborah Ann Woll, která si zopakuje roli odvážně Karen Paige. A my jsme za to sakra rádi. Jen doufáme, že to nebude znamenat její odchod či omezení role po boku Daredevila. Punisherova sólovka se zkrátka začíná naplno rozjíždět a naše zvědavost ani nadále rozhodně neklesá.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace