Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bryan Fuller opouští Star Trek!


ikona
do_Od
američtí bohovébryan fullerdiscoverystar trek
Proč Bryan Fuller opouští Star Trek z pozice showrunnera? 

Značka Star Trek za sebou nemá příliš úspěšný rok. Jasně, v rámci 50letého výročí se povedlo poslat do kin nový film, ve druhé polovině roku pak byl navíc oznámen i nový seriál Star Trek Discovery. Na první pohled tedy vše okay, jenže Star Trek Beyond v kinech vydělal nejmíň z celé trilogie a Discovery teď opouští showrunner Bryan Fuller. Po špinavých tahanicích mezi právníky CBS a fanouškovského projektu Axanar tak další škaredý zásah do značky, která už má za sebou rozhodně lepší roky.

V případě Fullera každopádně nejde ani tolik o to, že by se snad projekt ubíral špatným směrem, nebo že by došlo na populární "creative differences". Fuller na Star Trek zkrátka a dobře nemá čas. Aktuálně totiž pro kabelovku Starz dotahuje Americké Bohyod Neila Gaimana a tak se rozhodl, že místo aby dělal dva projekty napůl, udělá raději jeden, ale pořádně. Což ho šlechtí a za nás rozhodně správná volba. U Discovery teď nezbývá než doufat, že CBS rychle najde náhradu a onen člověk pak úspěšně dovede posádku Discovery do zdárné první série. Co myslíte, je to takhle nakonec lepší?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace