Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Třetí Man Seeking Woman


ikona
Spooner
fxmanseekingwoman
Jedna z největších televizních šíleností posledních let se již brzy vrátí. Bude z toho zase největší televizní úlet roku? 

Na světě asi neexistuje přehlíženější a více nedoceněný sitcom než bizarní Man Seeking Woman s Jayem Baruchelem. Totální meta šílenost, v níž je možné naprosto cokoliv, od randění s Ježíšem či na anální hrátky ulítlým Santou Clausem až po ultimátní souboj obřích robotů, a zároveň je téměř dokonalou metaforou na životní a vztahové peripetie, totiž stále pohříchu proplouvá všem pod diváckým radarem. A to je sakra škoda. Šílenější hraný seriál totiž v bedně asi jen tak neuvidíte a druhá série je téměř geniální.

 

Takže tento komediální rest koukejte ihned dohnat. Už také z důvodu, že již na začátku ledna se na nás přiřítí nová série, jež tento trhlý koncept posune zase o něco dál. Po všech marných pokusech totiž budeme sledovat zoufalce Joshe v dlouhodobém vztahu. I když se to z poněkud krotkého proma možná tolik nezdá, nejspíš nás čeká další smršť totální, a naprosto fungujícího, bizáru. Takže tento rest už sakra koukejte dohnat! Máte na to ten nejvyšší čas.

(pozn.: od víkendu doháním a všechno výše zmíněné podepisuji! -Sam.Vimes)
(pozn. č.2: prý to má epizodu ve stylu Lethal Weapon, takže do toho taky jdu! -do_Od) 

Promo ovšem na Youtube zatím budete hledat marně, na šílenou zábavu se tedy zatím nalaďte zde

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace