Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se návratu Hannibala?


ikona
Spooner
fullerhannibal
Tvůrce prokleté seriálu Bryan Fuller má nápad, jak vrátit legendární kuchtíka zpátky na obrazovky. Vyjde mu to?  

Jak všichni víme, televizní Hannibal to měl už od počátků dost těžké. Temné dítko uznávaného tvůrce Bryana Fullera sice mělo slušnou fanouškovskou základnu, sledovanost ovšem byla i tak nízká a NBC po třech sezónách tento riskantní projekt zařízlo. A jelikož od Lecterova nedobrovolného odchodu uplynul více než rok, mnozí by tuto značku mohli považovat za mrtvou. Jenže evidentně tomu tak úplně není. O možném návratu Hannibala a Willa Grahama se totiž v kuloárech stále mluví a to nejen mezi příznivci, ale také samotnými tvůrci. Jenže nejen, že se žádná stanice slavného záporáka zatím neujala, ono by kvůli natřískaným diářům Mikkelsena, Fullera a Hugh Dancyho nebylo natáčení z organizačního hlediska vůbec jednoduché. Otec celého seriálu teď ovšem přišel s řešením, jež by mohlo slavného kuchtíka možná vrátit do hry.

Bryan Fuller totiž nyní přišel s nápadem, že by mohl jít Hannibal ve stopách britského Sherlocka. Tedy přicházet s jednou sérií během x let podle toho, jak si hlavní hvězdy udělají čas. Tomu by pak byl přizpůsoben počet epizod, kterých by rozhodně nemuselo být tolik, jako v dobách NBC. Sám autor mluví o zhruba šesti až osmi dílech za sérii. A nutno říct, že Hannibalovi by takovýto návrat v nepravidelných intervalech docela seděl. Fuller má navíc stále plnou hlavu nápadů a láká i na zpracování legendárního Mlčení jehňátek, k němuž by tvůrci příští rok mohli konečně získat práva. Showrunner pak láká, že by tuto slavnou látku pojal zcela jinak. Knižní materiál totiž podle nabízí doposud neprobádaná zákoutí. Ano, zní to stále strašně lákavě a fandové seriálu nejspíš slintají nadšením. Jenže i přes Fullerovy návrhy je případný comeback pořád zatraceně daleko. Televize zatím o tuto značku zájem příliš nejeví a sám tvůrce nyní maká na tolika projektech, s Americkými bohy v čele, že na Lecterovo menu asi jen tak čas mít nebude. Pokud se jim ovšem podaří zájem i šuškandu udržet ještě nějaký ten pátek, možná se Mikkelsen a spol. nakonec dočkají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace