Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Akční Six


ikona
Spooner
gogginshistorysix
Walton Goggins se představí v ambiciózní minisérii, v níž se budou kosit zlí muslimové. Čeká nás překvápko, nebo trapas? 

Chybí vám v bedně pořádný akční nářez plný drsných zelených hlav s nějakou to špetkou patosu a patriotismu k tomu? Tak právě vás už za necelé dva týdny potěší ambiciózní minisérie Six od History Channel.  Partička nejelitnějšího týmu Navy Seals se vydá na nebezpečnou záchranu svého bývalého velitele s tváři hvězdy Justified a Osmi hrozných, Waltona Gogginse, jehož zajala islamistická skupina Boko Haram. A měla by u toho být samozřejmě pořádná porce akce, postřílených teroristů a podle traileru také poctivého amerického klišé. I přes řízný a efektně sestříhaný trailer se totiž ze slibného tématu pomalu klube spíše akční béčko, v němž bude toho patosu a za uši tahajících dialogů asi více, než je zdrávo. A ani ta akce tu zatím nevypadá nijak kulervoucně. Místo lákání na černého koně zimy si tak bude divák spíše říkat, kde se tu sakra vzal ten Goggins. Ale rád se nechám ve výsledku překvapit. Akčňákem ve stylu Protiúderu totiž nepohrdneme nikdy.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace