Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Night Manager se dočká nástupce


ikona
Spooner
amcbbccarrémanagernight
Stanice AMC a BBC si po špionážním hitu vezmou na paškál další dílo Johna le Carrého. Čeká nás další pecka? 
Loňská adaptace Nočního recepčního z pera špionážního guru Johna le Carrého byla pro stanice AMC a BBC slušnou trefou do černého. Stylová “bondovka bez akce“ se totiž nejen hodně povedla, ale zaznamenala velký divácký úspěch a před několika dny se stala vlastně nejoceňovanějším televizním kouskem při předávání Zlatých glóbů. A to už se počítá. Není proto divu, že obě renomavané stanice lační po nášupu a chtějí na tento špiónážní úspěch co nejdříve navázat. A jelikož pokračování The Night Managera se zřejmě nedočkáme, hodlají producenti najít jeho nástupce v další knižní pecce renomovaného autora.

 

Tentokrát se tak na obrazovky v podobě minisérie podívá jeho kniha The Spy Who Came In from the Cold, kterou můžete v českých knihkupectvích nalézt pod názvem Špion, který se přišel ohřát. Děj nás zavede do období Studené války, kde budeme sledovat britského špióna  Aleca Leamase. Ten se poté, co v Berlíně přišel kvůli svému úhlavnímu nepříteli a hlavounovi německé kontrarozvědky Dieteru Mundtovi o většinu svých lidí, vrací zpátky do Londýna. Jenže zde se ani nestačí pořádně ohřát a už se mu naskytne nabídka, jak se své německé nemesis pořádně pomstít. Musí se ale kvůli tomu vrátit zpět do komunistického Německa. Námět na napínavý špionážní thriller plný pletich a podrazů jak dělaný. Seriál navíc sepisuje Simon Beaufoy, držitel Oscara za scénář k Milionáři z chatrče. I po této stránce by nás tak měla nejspíš čekat vysoká kvalita. Stanice navíc budou zřejmě spoléhat na podobné karty jako posledně a něco mi říká, že i tentokrát se dočkáme hodně lákavého obsazení. Snad se tedy dočkáme další špionážní pecky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace