Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

American Crime Story v Bílém domě


ikona
Spooner
acsamerican crime story
Tvůrci jedné z nejvíce oceňovaných sérií posledních let mají velké plány. O čem bude jedna z dalších řad? 
Loňská antologie American Crime Story pojednávající o soudním procesu O. J. Simpsona odrovnala svými kvalitami snad každého, kdo ji viděl, a její tvůrci v čele s Ryanem Muprhym mají díky ní asi plnou skříň ocenění.  Není proto divu, že stanice FX i producenti mají s jednou ze svých nejvelebenějších sérií sakra velké plány. Letos se druhé řady bohužel nakonec nedočkáme. To ovšem neznamená, že by se scenáristé flákali. Naopak už pracují na několika řadách najednou! Zatímco ta druhá by měla vyprávět o děsivém ničení hurikánu Katrina a třetí nám zase pořádně rozpitvá brutální vraždu módního guru Gianni Versaceho, tvůrci už potvrdili, čím by se mohla zabývat potenciální a dosud nepotvrzená čtvrtá řada. A Muprhy a spol. se s ní zase nebojí šťouchat do vosího hnízda.

 

Jedna z možných dalších řad by totiž mohla pojednávat o jednom z nejpeprnějších skandálů historie Bílého domu, aférce Billa Clintona s Monikou Lewinskou. A to je téma, které v Americe nejspíš zase pořádně rozhýbe vody. Do této série nám sice logicky zbývají nejméně dva roky a vlastně ani nebylo potvrzeno, zda by se opravdu jednalo o čtvrtou kapitolu ACS, na projektu se ovšem už teď začíná pečlivě pracovat. Muprhy tak dělá co proto, aby získal práva na best-seller Jeffrey Toobina, jenž o této nechvalně proslulé kauze pojednává. Ostatně podle jedné z Toobinových knih byl natočen také případ O. J. Simpsona a autor sám se podílel na scénáři. V tomhle případě zkrátka tvůrčí duo Murphy/Falchuk hodlá spoléhat na jistotu. Zadaptování této kauzy pak myslí evidentně opravdu vážně a podle všeho se už dokonce i setkali s několika adeptkami na roli Lewinské. Tvůrci se prostě neflákají a evidentně pro nás chystají další pečlivou prácičku, pro niž si sbírají materiály i pár let dopředu. Uvidíme, co z této sympatické snahy nakonec vyleze a zda nám bude ACS i nadále vyrážet dech. 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace