Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co se děje u Ricka a Mortyho?


ikona
Spooner
harmonmortyrick
Třetí řada nejgeniálnějšího seriálu současnosti je pořád v nedohlednu. Co za tím stojí? 
Kdybychom vám měli v redakci jmenovat náš nejočekávanější seriálový návrat letošního roku, zřejmě by bezkonkurenčně vyhrála animovaná šílenost Rick a Morty. Už včera totiž bylo pozdě. Na návrat nejujetějšího, nejzvrácenějšího a zároveň nejgeniálnějšího seriálu dekády už prostě nemůžeme dospat. A já osobně pořád nemůžu pochopit, kde Dan Harmon se svým parťákem Justinem Roilandem berou tak neskutečné množství originálních nápadů a hlášek. Druhá série se s námi však rozloučila už na podzim 2015 a fanoušci tak netrpělivě čekají na další nášup. Více jak roční čekání je u tohoto kousku prostě nesnesitelné. Kolem projektu je navíc skoro až podezřelé ticho a nikdo v podstatě netuší, kdy se třetí sezóny vůbec dočkáme. A nejnovější slova Dana Harmona nás příliš neuklidňují.

 

Hlavní tvůrce seriálu totiž na festivalu v Sundance přiznal, že datum premiéry animovaného úletu nám stále nemůže prozradit, s tím musíme počkat až na vyjádření stanice Adult Swim. Ani jeho přiznaný důvod zdržení seriálu nás pak příliš netěší. Harmon totiž přiznává, že za nečekané zdržení může právě hlavní scenáristická dvojice, zejména pak on. Vymyšlení nových šíleností zkrátka nešlo vůbec podle plánu a psaní Ricka a Morty mu dle jeho slov zabírá čím dál více času. A on bohužel neví proč. Také vztahy s parťákem Roilandem při produkci nebyly dvakrát ideální a doposud sehraná dvojice se několikrát dostala do hodně vyhroceného sporu. Všechnu vinu bere ovšem na sebe a dodává, že výrobu nové série hoši zkrátka krutě nezvládli. Na druhou stranu by ale to nekonečné čekání mělo stát opravdu za to. Podle zákulisních informací bychom se totiž měli dočkat většího počtu epizod. Doufejme tedy, že hlavní dvojici nebude i přes řadu komplikací ve třetí řadě docházet dech a jejich konflikty na kvalitách nijak neprojeví. Já jsem však optimista a očekávám další neskutečně šílenou smršť. Tohle se zkrátka musí povést. Prostě musí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace