Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude dál s Vyšehradem?


ikona
Sam.Vimes
laviobbodvysehrad
Proč na nové díly čekáme tak dlouho a jaké jsou další plány? 

Fotbalová satira Vyšehrad patřila k příjemným překvapením konce loňského seriálového roku. Trefný komentář aktuálního dění, živé dialogy a perfektní timing vtipů, tím vším Vyšehrad hravě poráží většinu domácí komediální produkce. Chválili jsme jej my v recenzi a chválí ho i obrovské množství fanoušků, kteří netrpělivě čekají na nepravidelně zveřejňované epizody. Tak velký úspěch zaskočil i samotné tvůrce. Kdy budou další díly? Mimo jiné i o tom se rozmluvil zakladatel streamovací služby Obbod.com Kamil Ouška v nedávném rozhovoru pro Hospodářské noviny.


Za dlouhými prodlevami mezi novými epizodami stojí právě nebývalý zájem diváků v kombinaci s neochotou za Vyšehrad platit. Vyjednávalo se tedy mazání videí z YouTube i ulozto a zpřísňovala se pravidla registrací... Zatím se odvysíalo pět epizod, dalších pět se potom bude natáčet během března a dubna (tak jako se u nové Hry o trůny čekalo na zimu, tady se čeká na „fotbalovější“ počasí) a vysílat by se měly v květnu až červnu. A potom? Vyšehrad se stal vlajkovou lodí Obbodu, takže by byl nesmysl nepokračovat. Plánuje se natáčení dalších dílů a dokonce se uvažuje i o filmu. Obbod bude mezitím dál rozšiřovat obsahovou nabídku, expandovat směrem na východ a chystá se třeba i dabing Vyšehradu pro Polsko.

Vytáhni v hospodě: Výroba jednoho dílu Vyšehradu prý stojí okolo sta tisíc korun.

---

Zdroj: Hospodářské noviny

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace