Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podvádíte s Netflixem?


ikona
do_Od
american horror storynetflixpodváděnísexstranger things
Začíná se nám tady šířit takový mrav.  

V manželské poradně. 

Muž: "A vážně je to nutné?"
Žena: "Slíbil jsi mi to, Jime. Tohle je jediný způsob, jak naše manželství ještě zachránit."
Muž: "Ale vždyť to bylo jenom jednou. Opravdu. A tobě by se to stejně nelíbilo."
Žena: "Dost, už to nechci slyšet. Jestli ti na mně záleží, tak to pro mě uděláš."

Do čekárny vejde sexy asistentka: "Manželé Streamerovi? Můžete dál."

Po pár minutách. 

Doktorka: "...takže jste se přitom necítil ani trochu provinile?"
Muž: "Když manželka byla celý týden na pracovní cestě, děcka zrovna přespávaly u kamarádů, snažil jsem se si najít jinou činnost. Opravdu. Chvíli jsem si četl, chvíli jsem ma... stil karty proti počítači, pak si zase četl, nic z toho ale nezabíralo. Potřeboval jsem TO. Jasně, věděl jsem, že to je špatné, ale... byla hned vedle. Stačilo jenom sáhnout a rozsvítila by se. A moje žena, ona nikdy nebyla úplný fanoušek. Dělala to se mnou jenom výměnou za Sex ve městě."
Doktorka: "Promiňte, že vás přerurušuji. Bavíme se tady pořád ještě o tom, že jste vaši manželku podvedl s Netflixem, že?"
Žena: "Dokoukal celou první řadu Stranger Things beze mě!"
Muž: "Sakra lásko, nedalo se to vydržet. Myslel jsem, že ti to nijak neublíží..."
Žena: "Ublížilo, Jime. Ublížilo."

Tak, a teď by to chtělo trochu kontextu, co říkáte? Populární streamovací gigant nedávno zveřejnil statistiku, ze které jednoduše vyplývá, že 45 % párů, které sledují Netflix společně, se vzájemně podvádí. Ano, skutečně.

To ale není všechno. 61 % tázaných se k podvádění nikdy nepřiznalo, 68 % lidí by podvádělo víc, kdyby měli jistotu, že se na ně nikdy nepřijde a 72 % podvedlo svou drahou polovičku více než jedenkrát. Tím ale drsná statistika stále nekončí!

62 % lidí to odůvodnilo tím, že nemohli přestat, protože potřebovali zjistit, co se stane dál, 24 % párů se kvůli tomu pohádalo a 12 % si myslí, že je podvádění s Netflixem v pravdě horší, jak milostná aféra. Kdy hrozí největší nebezpečí, ptáte se?

Z výzkumu vyplývá, že 24 % podvodů se děje, když jeden z páru odjede mimo město, shodných 24 % to dělá potom, co ten druhý usne a 24 % tajně sleduje svůj oblíbený seriál, zatímco je jeho partner v práci. A u čeho že lidé nejvíc podvádí?

Tím nejzapovězenějším pomyslným jablkem je podle všeho antologie American Horror Story. Za ní je druhý Archer, pak Fuller House, Jane the Virgin a na pátém místě Pretty Little Liars.  Naštěstí není všechno tak černé, jak se na první pohled může zdát.

55 % párů zůstává věrných. Jejich důvody? Tohle vás dostane! 36 % to dělá, aby si spolu měli o čem povídat (ó), 69 %, aby u toho mohli společně relaxovat (óóó) a konečně, 69 %, aby mohli jeden s druhým trávit více času (óóóóó)! Skoro mi až ukápla slzička. Každopádně zajímavá statistika, nyní však přichází řada na vás. A netvařte se, že jste to nečekali. Jen se hezky koukejte v komentářích přiznat, jak to u vás doma chodí. A vopovažte si kvůli tomu zakládat fake účty! Big brother všechno vidí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace