Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se opět Gilmorova děvčata?


ikona
Spooner
gilmore girlsnetflix
Dočkají se Lorelai s Rory na Netflixu přeci jen další minisérie? 

Loňská minisérie Gilmorových děvčat s podtitulem  A Year in the Life byl jedním z mála seriálových návratů, které se opravdu povedly. Čtyřdílná řada sice měla několik mušek v čele s přemrštěnou stopáží, ve výsledku se ale jednalo o povedený comeback, jenž fanouškům naservíroval přesně to, co očekávali. Snad jen samotný závěr sklidil malinko rozporuplné reakce. Zatímco někteří (včetně mě) považují poslední slova Rory za dokonalé uzavření rodinného kruhu a celého seriálu, mnozí fanoušci mluví až o příliš otevřeném konci a dožadují se další série. A zdá se, že Netlfix jim ji hodlá dodat.

 

Tamní hlavoun Ted Sarandos totiž potvrdil, že internetový gigant už naplno jedná s tvůrčí dvojicí Amy Sherman-Palladino a Dan Palladino o dalším nášupu. A nelze se jim ani moc divit. Loňský návrat do Stars Hollow totiž zaznamenal na streamovací službě velký úspěch a diváci hlásili vesměs spokojenost. Námluvy o další sezóně jsou podle Sarandose ale na úplném začátku. Je ovšem vidět, že Netflix má o další Gilmorky evidentně velký zájem. Ostatně, také mnozí herci už se v minulých týdnech nechali slyšet, že by na další řadu ihned kývli. Tak jednoduché to však nakonec asi nebude. Tvůrčí dvojice totiž momentálně chystá pro konkurenční Amazon novinku The Marvelous Mrs. Maisel a Lauren “Lorelai“ Graham se zase upsala sitcomu Linda from HR od stanice FOX. A pokud by tyto novinky uspěly, zřejmě by to nadělalo Netflixu spoustu vrásek. Uvidíme, jak tyto námluvy nakonec dopadnou a zda se nakonec místo jedné minisérie dočkáme minimálně ještě jedné řady s Gillmorovic děvčaty. Vzhledem k bojovnosti Netflixu jsou šance dosti velké.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace