Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od filmových legend do osmdesátých let


ikona
Spooner
american crime storyfeudfxmurphy
Tvůrce oceňovaného American Crime Story a novinky Feud chystá další ambiciózní kousek. O čem bude? 

V bedně asi momentálně nenajdete oceňovanější jméno než Ryan Murphy. Jak nedávno řekl můj kolega do_Od, tenhle maník si bude muset na všechny ty ceny, co v posledních letech nasbíral (a co v těch následujících ještě určitě posbírá) postavit speciální barák. Je to navíc neuvěřitelný pracant, jenž společně se svým prověřeným producentským a tvůrčím týmem maká hned na 4 zvučných seriálech a v případě American Crime Story dokonce na třech řadách najednou. Jenže ani tento silný zápřah mu nestačí a autor American Horor Story na své milované kabelovce FX chystá další zajímavý projekt. A jak už je u něj zvykem, opět to bude trošku něco jiného.

 

Jeho novinka Pose pak tentokrát nebude antologií, ale klasickým seriálem. Ten nás tentokrát zavede do New Yorku roku 1986, v němž budeme sledovat osudy lidí z naprosto odlišných vrstev. Dočkáme se nechutně bohatých lidí Trumpova typu, chudších obyvatel z předměstí, avšak také osobností ze světa literatury a celkově kulturní smetánky. O příběhu toho zkrátka moc nevíme, jen že Murphy a spol. budou chtít nejspíš prozkoumávat rozdíly, ale také podobnosti, mezi těmito skupinami. Murphy pak bude celý projekt samozřejmě produkovat se svou pravou rukou Bradem Falchukem a jako vždy se ujme režie pilotu. FX pak čichá logicky další velký hit a casting už je proto v plném proudu. A něco nám říká, že i tentokrát Murphy uloví nějakou tu filmovou hvězdu. Ty se totiž momentálně mohou o účinkování v jeho projektech přetrhnout. Uvidíme, koho chytne tentokrát, a zda z novinky vyleze další opěvovaný kousek.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace