Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Apríl - Netflix a první český seriál


ikona
do_Od
český seriálhboivan trojannetflix
Netflix si u nás hodlá vyšlápnout na HBO! V prvním českém seriálu od Netflixu si zahraje Ivan Trojan. 

Veselý apríl přeje celá TVzone :) 

(ačkoliv by to bylo krásné, bohužel je to zatím pouze fantazie) 

Hořící keř, Mamon, Pustina... HBO u nás kvete celkem slušná pšenka. Zaprvé je to kabelovka, takže marketing a PR je v tomhle směru oproti zbylým televizím úplně jinde, a zadruhé se jim podařilo vychovat si své diváky, tzn. že všechna jejich náročnější tvorba se tady bez problémů prodá. A důkazem, že se to opravdu vyplácí, je nyní nově taky krok Netflixu.

Streamovací gigant totiž pokračuje ve svém plánu nabízet lokální obsah i tady u nás, v Evropě a do jejich hledáčku se konečně dočkala i Česká republika. Včera bylo oznámeno, že je v plánu nová osmidílná minisérie zvaná Zima, podle scénáře Petra Rozinského (Krkavci, Černý kardinál) a že hlavní roli v seriálu ztvární Ivan Trojan. Prý by se mělo jednat o mix detektivky (logicky) a survival hororu (what?), přičemž Trojan by měl hrát starého detektiva v důchodu, se kterým se spojí... prosím fanfáry... Tereza Voříšková, která bude pátrat po své zmizelé dceři. Jo, zní to rozhodně lákavě a fakt, že se to bude celé odehrávat poslední týden před Vánoci tomu ještě zvedá na atraktivnosti. Teď už jen vybrat schopného režiséra a obsadit vedlejší role kvalitními a neokoukanými herci a mohla by z toho být slušná pecka. Těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace