Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny se dočká čtyř spin-offů!


ikona
Spooner
gamegothbohrahra o trůny
Slavného fantasy světa se ani po osmé sérii evidentně nezbavíme. HBO má s ním totiž sakra velké plány! 

Jak všichni dobře víme, asi nejúspěšnější a nejsledovanější seriál současnosti, Hra o trůny, nám dá příští rok své sbohem. Tvůrcům seriálu se zkrátka daří vyprávět oceňovanou ságu daleko rychleji, než jejímu tvůrci G. R. R. Martinovi, a už příští léto se epický příběh Tyriona, Jona či Daenerys definitivně uzavře. HBO se však ani po konci seriálu nechce své nejúspěšnější značky vzdát a už dlouhou dobu mluví tamní kravaťáci o případném spin-offu či prequelu. A jak se zdá, nakonec se dočkáme obojího. 

 

HBO totiž ve svých plánech rozhodně netroškaří a oznámilo, že momentálně pracuje rovnou na čtyřech seriálech z populárního světa. A se svými plány se rozhodně neflákají. Producenti už totiž stačili dokonce najmout scenáristy, kteří už na jednotlivých seriálech a jejich epizodách již aktivně pracují. Zda půjde o prequely, spin-offy či kousky tak trošku pokračující v ději po skončení Hry o trůny, zatím nikdo říct nechce. Podle počtu projektů je ale zřejmě ve hře každá z těchto variant. Záštitu nad svým světem pak samozřejmě převzal autor ságy Písně ledu a ohně, G. R. R. Martin, a k projektům se vrací i tvůrčí dvojice Benioff/Weiss. Ti ovšem budou další výlety do fantasy světa pouze produkovat. Zatím sice není jasné, kolik z těchto projektů nakonec spatří světlo světla a je pravděpodobné, že studio nějaký z nezajímavých scénářů nakonec smete ze stolu. Už teď je ale jasné, že Západozemí a světa Hry o trůny se v bedně jen tak nezbavíme. A budeme ho zřejmě vídat hned několikrát.

Co říkáte na tento krok vy? Vyhovuje vám tak vysoký počet následovníků, nebo by měli tvůrci nejdříve vyzkoušet pouze jeden spin-off? A napadá vás, kam všude bychom se mohli vydat? Dejte vědět v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace