Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Sci-fi komedie The Orville


ikona
Spooner
foxmacfarlaneorville
Tvůrce Médi a Griffinových Seth MacFarlane se zase utrhl ze řetězu a servíruje ujetou parodii na Star Trek! Bude z toho hit? 

Tak tohle si nechám líbit! Nadcházející podzimní seriálová sezóna celoplošných stanic (blíže si ji představíme v následujících dnech) nenabízí příliš lákavých novinek, pár nadějných želízek v ohni se tu však přeci jen najde. A jedním z těch nejzajímavějších je po své první upoutávce vesmírný sitcom Setha MacFarlanea, The Orville. Zde se podíváme do tři sta let vzdálené budoucnosti, kde budeme sledovat výstřední posádku titulní vesmírné lodi a její mnohdy šílená dobrodružství. Zní vám námět malinko povědomě? Ano, pochopili jste správně. Osobitý autor Griffinových či filmového Médi si tentokrát bere na paškál samotný Star Trek a servíruje nám jeho parodii, jež navíc v prvním traileru (logicky) disponuje i feelingem neprávem zapomenuté pecky Galaxy Quest. A zatím to vypadá až nečekaně dobře.

 
Z hlediska humoru se bude asi kvalita gagů zase díky tvůrcovu stylu hodně střídat a asi bych byl radši, kdyby MacFarlane přenechal hlavní roli někomu herecky talentovanějšímu. Jinak si ale není moc nač stěžovat. Vtipy tu většinou fungují skvěle, na pilotu se evidentně nešetřilo, a když se scéně objeví sexy Adrianne Palicki v přilehavé kombinéze, odpustíte Sethovi i ten průměrnější fórek. Režijní záštita Jona Favreaua už je pak jen takovou třešničkou na tomto nečekaně dobrém dortíčku. Tak snad tato slibně vypadající komedie nezklame hned po prvním traileru. Pořádnou vesmírnou šílenost totiž televizní tvorba potřebuje jako sůl. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace