Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Konec seriálové sezóny: Odpadlíci a přeživší

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
pozn.: Training Day zrusen vcera. Ale to se dalo cekat
21480
pozn.: Training Day zrusen vcera. Ale to se dalo cekat
0 0
reagovat
Big bang je strašná tragédie.
21456
Big bang je strašná tragédie.
0 0
reagovat
Bohužel, celý segment veřejných stanic s nekonečnými bloky reklam, na které se mají ovečky koukat v reálném čase a nepřepínat, pomalu umírá na úbytě, takže to honění trika, která z těch pěti stanic klesá ke dnu nejpomaleji je produktivní jak debaty na Titaniku.

- Sledovanost TV klesá a nejvíc u mladých
- Ano, lidi chějí obsah, ale chtějí ho sledovat když oni chtějí a ne když jim stanice řeknou, že mají sednout před televizi
- Dnešní úspěšné seriály jako Big Bang, Empire, This Is Us, Scandal jsou jenom jednookými mezi slepci. Dneska se obnovují i seriály s ratingem 1,0 když ještě před pěti lety nebyly seriály s ratingem 2,0 dost dobré pro druhou sezonu.
- Spousta seriálů byla letos obnovena jenom díky mezinárodnímu vysílání, které doplňuje příjmy nebo studia souhlasila s nižšími rozpočty, takže nějaké výpravné věci, které vyžadují kostýmy a speciální efekty asi nebudou a uvidíme obvyklou sbírku policejních, doktorských a právnických kopií.
21448
Bohužel, celý segment veřejných stanic s nekonečnými bloky reklam, na které se mají ovečky koukat v reálném čase a nepřepínat, pomalu umírá na úbytě, takže to honění trika, která z těch pěti stanic klesá ke dnu nejpomaleji je produktivní jak debaty na Titaniku. - Sledovanost TV klesá a nejvíc u mladých - Ano, lidi chějí obsah, ale chtějí ho sledovat když oni chtějí a ne když jim stanice řeknou, že mají sednout před televizi - Dnešní úspěšné seriály jako Big Bang, Empire, This Is Us, Scandal jsou jenom jednookými mezi slepci. Dneska se obnovují i seriály s ratingem 1,0 když ještě před pěti lety nebyly seriály s ratingem 2,0 dost dobré pro druhou sezonu. - Spousta seriálů byla letos obnovena jenom díky mezinárodnímu vysílání, které doplňuje příjmy nebo studia souhlasila s nižšími rozpočty, takže nějaké výpravné věci, které vyžadují kostýmy a speciální efekty asi nebudou a uvidíme obvyklou sbírku policejních, doktorských a právnických kopií.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se