Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix chystá Zaklínače


ikona
do_Od
netflixzaklínač
Hlavně klid, hlavně klid, hlavně... ZAKLÍNAČ! 

Checkujte datum, tohle není apríl. Tohle je fantazie a splněný sen fanoušků. Netflix totiž chystá seriál podle knih Andrzeje Sapkowského! Zaklínačská sága se tak vůbec poprvé dočká (snad) seriózní adaptace pro malé obrazovky, přičemž tvůrci mohou kromě knih také čerpat inspiraci z fantastických herních zpracování.

Zajímavostí je, že Sapkowski, který normálně nemluví s velkým nadšením na téma cizích adaptací jeho díla, bude sloužit jako kreativní konzultant. Druhou zajímavostí je, že Tomas Baginski, který dělal všechny úvodní cinematic intra ke hrám (plus trailer na Cyberpunk 2077) natočí minimálně jednu epizodu. (P. S. tady už doslova skáču nadšením) Poslední informací pak je, že výkonnými producenty jsou Sean Daniel a Jason Brown, kteří dělají na seriálu Expanse.

Takže si to shrňme - Netflix, obří rozpočet, Zaklínač, Sapkowski, podpora CD Projektu, zkušení tvůrci - může tohle vůbec dopadnout špatně? Hru o trůny teď každopádně čeká slušná konkurence. A veškeré filmové fantasy koneckonců taky. Jásám. Co vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace