Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sin City míří do bedny


ikona
Spooner
millersin city
Kultovní comicsárna Franka Millera se dočká další šance. Je ale na její seriálovou verzi vůbec někdo zvědavý? 
Legendární comicsovou sérii Sin City od velebeného Franka Millera vám snad ani nemusím představovat. Je to totiž jedna z těch povinností, kterou by si měl přečíst každý fanda comicsového žánru. S filmovými adaptacemi těchto černobílých historek z podsvětí města hříchu je to však o něco složitější. Zatímco první díl Roberta Rodrigueze považuju i po letech za stylový comicsový noir, dvojka už byla jen nastavovanou nudou, jež kromě stále cool stylizace nepřinesla divákovi vůbec nic. A navíc přišla až příliš pozdě. Jenže ani kasovní propad druhého dílu producenty neodradil a chtějí to s touto slavnou značku zkusit znovu, tentokrát v bedně.
 
Sin City se tak opravdu dočká seriálového zpracování. O možném televizním bratříčkovi už se spekulovalo před pár lety před premiérou druhého Sin City. Až nyní se však plány razantně pohnuly vpřed. Celkem překvapivě v nich však nefiguruje Robert Rodriguez. Ke svému dítěti se ovšem opět vrací comicsový guru Frank Miller, jemuž budou s produkcí pomáhat samotní bratři Weinsteinové. Scénář si pak vezme do parády televizní matador Glen Mazzara, jenž se podílel na kriminální pecce The Shield a také na Živých mrtvých. Doufejme tedy, že tentokrát se ve své formě přiblíží tomu prvnímu kousku. Rodrigueze pak na režijní židli vystřídá u pilotu režisér čtvrté Smrtonosné pasti, Len Wiseman. O čem přesně další příběhy ze Sin City budou a na jaké stanici se novinka objeví, se zatím bohužel neví. Atmosféra má být ovšem velmi blízká předlohám. Černobílá stylizace z filmů tak zůstane určitě zachována. Tak uvidíme, jak tyto ambiciózní plány nakonec dopadnou a zda se tvůrcům podaří ukecat někoho z původního obsazení. Takový Bruce Willis už ostatně leze do každé srágory a Mickey Rourke nemá do čeho píchnout od… no od druhého Sin City.
 
Co říkáte na tento návrat vy? Dali byste si další Sin City, nebo by měli producenti nechat tuto značku raději spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace