Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Luther se vrací!


ikona
Spooner
bbcelbaluther
Oblíbený britský drsoň s tváří Idrise Elby se dočká dalšího návratu. 

Upřímně, tentokrát se to dalo dost čekat. Už když nám tvůrci oceňovaného Luthera před rokem a půl naservírovali pouze dvojdílnou čtvrtou sérii, nebránili se případným dalším řadám ani ostatním plánům spojeným s tímto kriminálním drsňákem. Už nějaký ten pátek se šušká o prequelu v podobě celovečerního filmu a sám Idris Elba několikrát prohlásil, že si umí představit hrát svou nejoblíbenější postavu až do smrti. A nyní už je konečně oficiálně jasno. Film je sice stále v nedohlednu, páté řady se ale opravdu dočkáme!

 

Důvod dalšího návratu? Tvůrce seriálu Neil Cross a Elba si prostě řekli, že už chtějí prozkoumat, co se s slavným detektivem stalo dál. A jelikož na BBC patří kriminálka mezi jejich nejpopulárnější značky, stačilo zřejmě jen párkrát zavolat a pátá série byla na světě. Po čtvrté sezóně je navíc opravdu co vyprávět a scenáristé mají opravdu slušnou řadu možností, jimiž se vydat. Snad tedy scénáři věnují tentokrát více pozornosti než v dosti roztříštěné a nesourodé “čtyřce“. Fanoušci navíc tentokrát dostanou o trošku více epizod než posledně, seriál se totiž vrátí ke své tradičnější čtyřdílné porci. Kamery se pak rozeběhnou na počátku příštího roku, takže je velmi pravděpodobné, že Luthera uvidíme na obrazovkách ještě ten samý ročník. A my jsme za to strašně rádi. I když mě osobně jeho minulý návrat poměrně zklamal, Elbův vyšetřovatel v omšelém kabátě mě neomrzí snad nikdy.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace