Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

American Crime Story hlásí problémy


ikona
Spooner
american crime storyfxmurphypenelope
Pokračování jedné z nejoceňovanější antologií posledních let bude mít zpoždění.  

Já si říkal, že jsou ty plány možná až příliš ambiciózní. Od oceňované pecky American Crime Story jsme si museli udělat tento rok pro nás tak trochu nechtěnou pauzu. Tvůrce Ryan Murphy a spol. nám ovšem plánoval příští rok naservírovat hned dva nové zářezy prakticky za sebou. Ten první zpočátku roku s Annette Bening či Dennisem Quaidem měl pojednávat o následcích hurikánu Katrina a následovat ho měla ihned řada třetí okolo vraždy módního guru Gianni Versaceho s Penelope Cruz, Edgarem Ramirezem či Ricky Martinem (ticho, nesmějte se). Jenže teď je všechno jinak a tvůrci razantně mění své plány.

 

Právě série zabývající se Katrinou se nyní nečekaně odkládá. Důvod? Tvůrci zkrátka potřebují daleko více času na vytvoření speciálních efektů spojených s hurikánem a zároveň sladit diáře všech hereckých hvězd (kromě Bening a Quaida se tu objeví také Matthew Broderick či navrátilci Sarah Paulson a Cuba Gooding Jr.) i samotného Murpyho, jenž momentálně skáče z projektu do projektu. Natáčení, jež mělo původně v těchto dnech už probíhat, tak začne někdy zkraje příštího roku. Fanoušci ale můžou naštěstí zůstat v klidu, žádné delší vyčkávání na druhou sezónu se nekoná. Tvůrci zkrátka prohodí číslování sérií. Versaceho případ, jenž se už nějaký ten pátek vesele natáčí, se tak nyní oficiálně stal druhou řadou a Katrina je nyní sérií číslo tři. Také mezera mezi oběma sezónami ale možná bude delší, než se původně čekalo. Zatímco výlet do světa módy uvidíme začátkem příštího roku, běsnění tornáda dorazí spíše ke konci roku. Tedy pokud se produkce Katriny ještě více nezkomplikuje. Termín dvou sérii za rok by se však podle všeho měl dodržet. No, my taky doufáme. Tahle oceňovaná pecka mi už totiž začíná dost chybět.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace