Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Supernatural seriálovou sestřičku?


ikona
Sam.Vimes
supernaturalwayward sisters
CW ke svému nejdéle běžícímu seriálu chystá spin-off. 

Bratři Winchesterové ze Supernatural (Lovci duchů) za sebou mají už 12 sezón nahánění upírů, démonů a všemožné další nadpřirozené havěti, přesto jedou pořád dál a kupodivu si i docela drží kvalitativní úroveň. O možném spin-offu se mluví už dlouho, před třemi lety se dokonce už chystal seriál Bloodlines o klanech lovců a monster v Chicagu. V rámci deváté řady Supernatural se odvysílala epizoda, jež sloužila jako poloviční pilot pro spin-off, podobně jako se Flash objevil v Arrow ještě než se rozjel jeho vlastní seriál. Pilot to ale příliš přesvědčivý nebyl a z projektu nakonec sešlo. Teď se začalo pracovat na novém spin-offu.


Chystaný seriál Wayward Sisters ovšem na rozdíl od Bloodlines nebude čítat kompletně nové obsazení, ale vytáhne do popředí několik starých známých ze Supernatural. Spin-off se bude točit okolo šerifky a lovkyně Jody Mills (Kim Rhodes) a skupiny jejích chráněnek z řad lidí i nadpřirozených bytostí. Oficiálně je obsazená zatím jen Kim Rhodes, logicky se ale počítá i s účastí dalších s ní spojených postav, tj. její parťačka Donna a adoptivní dcery Claire a Alex. Projekt pochází původně z hlav fanoušků, kteří se společně s některými herci snažili seriál s tímto obsazením už přes dva roky protlačit k realizaci. Dokonce k němu měli i název Wayward Daughters, jež stanice v jen pozměněné podobě skutečně použije. Jedná se pochopitelně o odkaz na skladbu Carry On My Wayward Son, jež tradičně hraje ve finále každé řady Supernatural. Spin-off by měl (stejně jako Bloodlines) odstartovat jednou z epizod nadcházející 13. řady. Upřímně si ale nejsem jistý, jestli je to celé dobrý nápad – rozřeďovat takto ansámbl postav v seriálu, který s uvedením kvalitních vedlejších postav má dlouhodobě problémy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace