Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Assassin´s Creed se dočká seriálu


ikona
Spooner
assassins creednetflixubisoft
Slavná herní série to po filmovém propadáku zkusí v seriálu. Ale trošku jiném, než byste čekali. 
Filmová adaptace populární herní série Assassin´s Creed sice skončila slušným kvalitativním i kasovním failem, o němž fanoušci herní předlohy nemluví zrovna v dobrém, i přesto už se několik měsíců spekuluje o případném televizním seriálu. Tyto slova ostatně před nějakým pátkem potvrdil jeden z hlavounů studia Aymar Azaizia, jenž dodal, že na případném seriálu se opravdu začíná pracovat. A zdá se, že seriálová novinka začíná nabírat výraznější obrysy.
 
Nebude se ovšem jednat o hraný, ale animovaný seriál, jenž už dokonce našel svého showrunnera. Tím je Adi Shankar, tvůrce animované (a podle všeho i dosti brutální) Castlevanie, která vtrhne na monitory Netlfixu tento týden. A jak je vidno, předělávání herních pecek do anime se mu opravdu zalíbilo a tentokrát si vezme na paškál rovnou jednu z nejpopulárnějších herních sériích poslední dekády. Kdy a kde se projektu dočkáme, zatím není jasné. Nejvíce se však spekuluje právě o Netflixu a to nejen kvůli zmíněné Castlevanii, ale také kvůli možné spolupráci Ubisoftu s tímto internetovým gigantem, o níž se spekuluje už několik měsíců. Tak uvidíme, kam nás souboj Asasínů a Templářů zavede tentokrát. A jestli bude nakonec animovaný reparát lepší cestou než promarněná Fassbenderova šance.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace