Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Carpenter chystá horor a fantasy


ikona
Sam.Vimes
john carpenternightsidenocni stranaTales For a Halloween Night
Hororový mistr pracuje na dvou seriálech. 

John Carpenter se nesmazatelně zapsal do filmové historie filmy jako Věc nebo Halloween, poslední roky už ale tak napůl odešel do důchodu. Jen napůl, protože pořád si ještě občas odskočil zpátky k režii, k produkci anebo dokonce k hudbě se svými alby Lost Themes. A teď podepsal smlouvu s produkční společnosti Universal Cable Productions (UCP) a chystá s nimi hned dva seriály. Prvním jsou Tales For a Halloween Night pro Syfy, půjde o antologii hororových povídek podle Carpenterova vlastního komiksu. Scenárista k pilotu se zatím hledá.

Druhý projekt je ještě zajímavější, bude jím Nightside (Noční strana), adaptace knižní série od Simona R. Greenea. Jde o temnou městskou fantasy v níž hlavní hrdina soukromé očko John Taylor řeší problémy na Noční straně, skryté čtvrti současného Londýna, kde „se sny plní a noční můry ožívají“. Míchají se tady prvky fantasy i sci-fi a objevuje se nespočet bizarních postav. Dvanáctidílná série vyšla i v češtině. Scénář seriálového pilotu dostala na starosti Jill Blotevogel z televizní verze Scream. Snad nezklame, zrovna tady by to byla opravdu škoda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace