Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S07E06

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek

FallenMaia

Ty máš taky dost.
22051
Ty máš taky dost.
FallenMaia
0 0
reagovat

Ironhead, Felinor

Není to Tobby ale Dobby :)

Felinor
Mám dost :D



22050
Není to Tobby ale Dobby :) Felinor Mám dost :D
Ironhead, Felinor
0 0
reagovat

Ironhead

Ja tam nevidím žiadnu iróniu len zaujímavú teóriu, každý vidí to čo vidieť chce, vieš? :D;)
22049
Ja tam nevidím žiadnu iróniu len zaujímavú teóriu, každý vidí to čo vidieť chce, vieš? *:D**;)*
Ironhead
0 0
reagovat

FallenMaia

Sak aj Felinor hejtuje a pravem, jen to dela chytre a ftipne... rika se tomu ironie ;)
22048
Sak aj Felinor hejtuje a pravem, jen to dela chytre a ftipne... rika se tomu ironie *;)*
FallenMaia
0 0
reagovat

Felinor

Jo, tohle vazne pobavilo :D:+ Ale obavam, se ze byt ta konspirace o R'hllorovi pravdiva, byl by to na tuhle serii a jeji scenaristy tak moc chytre a prekvapive, ze si neumim predstavit vesmir, ve kterem by je neco takoveho mohlo napadnout :_)
22047
Jo, tohle vazne pobavilo *:D**:+* Ale obavam, se ze byt ta konspirace o R'hllorovi pravdiva, byl by to na tuhle serii a jeji scenaristy tak moc chytre a prekvapive, ze si neumim predstavit vesmir, ve kterem by je neco takoveho mohlo napadnout :_)
Felinor
0 0
reagovat

Felinor

Zaujímavá teória, je to na dlhšiu debatu ;):+

Ale tu budú radšej všetci hejtovať aká je to sprostosť.
22046
Zaujímavá teória, je to na dlhšiu debatu *;)**:+* Ale tu budú radšej všetci hejtovať aká je to sprostosť.
Felinor
0 0
reagovat
Fakt nerada komentuju na netu, ale tady zabíjíte tolik času nad diskuzí, jestli je GoT úplně mega super, nebo totální hnůj, že zapomínáte spekulovat. Co se to stalo s internetem?
A když o tom mluvíme, co se stalo v téhle epizodě? Jon (oživen r'hllorem) se vydá na lov nemrtvích, doprovázen Berikem (oživen r'hllorem) podle navigace dodané r'hllorem. Po zahřívacím souboji s nepravděpodobně malou skupinkou zombií zajmou žádaný exemplář, který je ale zpomalí natolik, že nedokážou utéci před hordou. Horda zombií potom nepravděpodobně čeká v tanečním kole, dokud nezaútočí dost pozdě na to, aby naše hrdiny zachránil drak (takže v okamžiku útoku už draci musí být vidět na obzoru). Zcela nepřekvapený a zcela připravený Noční král sejme z oblohy své vlastní budoucí dragon taxi.
Pokud budeme předpokládat, že Hra o trůny má ještě aspoň trochu logiky, neplyne z toho, že Rudý bůh kope za tým Walking dead? A celý smysl výpravy na sever bylo získat nemrtvého draka? Třeba ta kněžka v Merenu podporovala Dany právě proto, aby se draci dostali v pořádku do Westerosu. Znamenalo by to, že R'hllor Jona a Berika částečně ovládá? Třeba Jona oživil jen proto, že toporné herectví a nulové charisma Krále severu jsou ty správné ingredience, jak Dany přesvědčit, aby přeletěla přes Zeď.
Ne že by to najednou celé začalo dávat smysl. Jon a spol měli pořád umrznou, v oblasti věčného ledu by se led neměl probořit ani pod armádou, atd. atd. Ale dostaneme se tak aspoň na úroveň inteligence „sedmá série standart“.
22045
Fakt nerada komentuju na netu, ale tady zabíjíte tolik času nad diskuzí, jestli je GoT úplně mega super, nebo totální hnůj, že zapomínáte spekulovat. Co se to stalo s internetem? A když o tom mluvíme, co se stalo v téhle epizodě? Jon (oživen r'hllorem) se vydá na lov nemrtvích, doprovázen Berikem (oživen r'hllorem) podle navigace dodané r'hllorem. Po zahřívacím souboji s nepravděpodobně malou skupinkou zombií zajmou žádaný exemplář, který je ale zpomalí natolik, že nedokážou utéci před hordou. Horda zombií potom nepravděpodobně čeká v tanečním kole, dokud nezaútočí dost pozdě na to, aby naše hrdiny zachránil drak (takže v okamžiku útoku už draci musí být vidět na obzoru). Zcela nepřekvapený a zcela připravený Noční král sejme z oblohy své vlastní budoucí dragon taxi. Pokud budeme předpokládat, že Hra o trůny má ještě aspoň trochu logiky, neplyne z toho, že Rudý bůh kope za tým Walking dead? A celý smysl výpravy na sever bylo získat nemrtvého draka? Třeba ta kněžka v Merenu podporovala Dany právě proto, aby se draci dostali v pořádku do Westerosu. Znamenalo by to, že R'hllor Jona a Berika částečně ovládá? Třeba Jona oživil jen proto, že toporné herectví a nulové charisma Krále severu jsou ty správné ingredience, jak Dany přesvědčit, aby přeletěla přes Zeď. Ne že by to najednou celé začalo dávat smysl. Jon a spol měli pořád umrznou, v oblasti věčného ledu by se led neměl probořit ani pod armádou, atd. atd. Ale dostaneme se tak aspoň na úroveň inteligence „sedmá série standart“.
0 0
reagovat

Kaculka88

No to s tim napojenim na Brana mi korm toho, ze je to imho ciste fantazie fanboju, kteri chteji obhajit ckoli se v serialu stane, nedava smysl tim, ze kdyby to NK videl diky napojeni na Brana, musel by o tom vedet logicky i Bran a proc ten by nikoho nevaroval?

Ta poznamka o koni strycka Benjena fakt pobavila :D:+ Bal to prste takovej skritek Tobby z HP, tam kdyz se hrdinove dostali do bezvychodny situace, resil to taky vetsinou odnikud se zjevivsi skritek Tobby. Takze od ty doby vsem deus ex amchinam ve filmech ja rikam skritek Tobby :D
22044
No to s tim napojenim na Brana mi korm toho, ze je to imho ciste fantazie fanboju, kteri chteji obhajit ckoli se v serialu stane, nedava smysl tim, ze kdyby to NK videl diky napojeni na Brana, musel by o tom vedet logicky i Bran a proc ten by nikoho nevaroval? Ta poznamka o koni strycka Benjena fakt pobavila *:D**:+* Bal to prste takovej skritek Tobby z HP, tam kdyz se hrdinove dostali do bezvychodny situace, resil to taky vetsinou odnikud se zjevivsi skritek Tobby. Takze od ty doby vsem deus ex amchinam ve filmech ja rikam skritek Tobby :D
Kaculka88
0 0
reagovat
Jasné že Night King vedel čo sa stane, vedel že priletia draci tak si na nich počkal lebo si chcel jedného konečne ochočiť :D Musel nejako vidieť čo sa stane inak by tie ľadové kopie mohol hádzať dávno pred tým a všetkých ich postupne pozabíjať.
Alebo ich nemá až tak veľa a radšej si ich šetrí na lepšie príležitosti :D

A neviem odkiaľ máte že Night King dokáže zmraziť vodu, veď zatiaľ to nikdy neukázal, mohol to urobiť už v Hardhome na konci, ale neurobil.
Podľa mňa takú schopnosť proste nemá, proste len oživuje mŕtvych ako nejaký necromancer.

A všimnite si že na konci ako toho draka ťahajú z vody je tam nejaké mólo alebo vozík alebo čo to je a na tom sú tie reťaze omotané, nemôže to mať s tým niečo spoločné? Nemohli tam tie reťaze byť už pred tým, pripravené?


22043
[spoiler]Jasné že Night King vedel čo sa stane, vedel že priletia draci tak si na nich počkal lebo si chcel jedného konečne ochočiť *:D* Musel nejako vidieť čo sa stane inak by tie ľadové kopie mohol hádzať dávno pred tým a všetkých ich postupne pozabíjať. Alebo ich nemá až tak veľa a radšej si ich šetrí na lepšie príležitosti *:D* A neviem odkiaľ máte že Night King dokáže zmraziť vodu, veď zatiaľ to nikdy neukázal, mohol to urobiť už v Hardhome na konci, ale neurobil. Podľa mňa takú schopnosť proste nemá, proste len oživuje mŕtvych ako nejaký necromancer. A všimnite si že na konci ako toho draka ťahajú z vody je tam nejaké mólo alebo vozík alebo čo to je a na tom sú tie reťaze omotané, nemôže to mať s tým niečo spoločné? Nemohli tam tie reťaze byť už pred tým, pripravené?[/spoiler]
0 0
reagovat

Kaculka88

Tak tam radši stál, toale je prostě blbost a Drogon byl na tom ostrůvku nemohl se propadnout
22042
Tak tam radši stál, toale je prostě blbost a [spoiler]Drogon byl na tom ostrůvku nemohl se propadnout[/spoiler]
Kaculka88
0 0
reagovat

DarkrayCZ

To jejich čekání po tom propadnutí ledu mě neiritovalo.... S Chodci přichází i zima, takže bylo jasný, že ten led za chvíli zamrzne(ok, přes noc) ...Jon a spol. neměli kam utéct, ale kdyby NK chtěl, určitě by byl schopný svým chladem udělat ledovou cestu pro zombíky...
22040
[spoiler]To jejich čekání po tom propadnutí ledu mě neiritovalo.... S Chodci přichází i zima, takže bylo jasný, že ten led za chvíli zamrzne(ok, přes noc) ...Jon a spol. neměli kam utéct, ale kdyby NK chtěl, určitě by byl schopný svým chladem udělat ledovou cestu pro zombíky...[/spoiler]
DarkrayCZ
0 0
reagovat

Ironhead

Jo jo, poslat Gendryho, který poprvé viděl sníh, jen proto, že je ,,nejrychlejší,, byla kravina.
Jak sakra našel cestu zpět??? ok, asi je celkem jednoduché jít pořád na jih, dokud nenarazíš na zeď,
ale u takového stopařského ucha to nepochopím... měli poslat Tormunda, ten zdá sever jak své boty,
a spíš jemu bych tu cestu zpět věřila...
Double deus ex machina bylo moc... OK, u Dany jsme to čekali, ale zjevení Benjena bylo moc.... Ale apoň víme, proč hamoun nedal svého koně Branovi minulou řadu... Schovával si ho pro Jona:)
Tloušťka ledu se měnila, jak se jim zlíbilo... To, že se nepropadl Drogon, který všude kolem plival oheň je zázrak...... A při tom vytahování by se Viserionovi měla tou tíhou urvat hlava... to by NK koukal:)
Ohledně těch připravených řetězů... Myslím, že se dokázal napojit na Brana, a viděl tenhle souboj, a to, že Dany přiletí s drakama..... Minulou sérii se ho ve vizi dotkl, a tuto sérii vycítil, když ho Bran ,,pozoroval ,, skrz harvany..
22039
[spoiler]Jo jo, poslat Gendryho, který poprvé viděl sníh, jen proto, že je ,,nejrychlejší,, byla kravina. Jak sakra našel cestu zpět??? ok, asi je celkem jednoduché jít pořád na jih, dokud nenarazíš na zeď, ale u takového stopařského ucha to nepochopím... měli poslat Tormunda, ten zdá sever jak své boty, a spíš jemu bych tu cestu zpět věřila... Double deus ex machina bylo moc... OK, u Dany jsme to čekali, ale zjevení Benjena bylo moc.... Ale apoň víme, proč hamoun nedal svého koně Branovi minulou řadu... Schovával si ho pro Jona:) Tloušťka ledu se měnila, jak se jim zlíbilo... To, že se nepropadl Drogon, který všude kolem plival oheň je zázrak...... A při tom vytahování by se Viserionovi měla tou tíhou urvat hlava... to by NK koukal:) Ohledně těch připravených řetězů... Myslím, že se dokázal napojit na Brana, a viděl tenhle souboj, a to, že Dany přiletí s drakama..... Minulou sérii se ho ve vizi dotkl, a tuto sérii vycítil, když ho Bran ,,pozoroval ,, skrz harvany.. [/spoiler]
Ironhead
0 0
reagovat

RainMakeR

Chapu, ze generaci lidi zboznujicich MARVEL filmy se tohle asi libi, pa cz toho ted maji takove Avengers na snehu, ale pro mne zadna akce (tentokrat ani ne moc dobra) nemuze zastinit naprosto deravej a hloupej scenar. ;)
22038
Chapu, ze generaci lidi zboznujicich MARVEL filmy se tohle asi libi, pa cz toho ted maji takove Avengers na snehu, ale pro mne zadna akce (tentokrat ani ne moc dobra) nemuze zastinit naprosto deravej a hloupej scenar. *;)*
RainMakeR
0 0
reagovat

Kaculka88

Tak ono uz jen to, kde se tam proboha takovy retezy najednou znicehoz nic vzaly? A nechci ani premejslet co by vaha toho rezezu s pomerne krehkejma schrankama nemrtvejch udelala :_) Nebo jak je mozny ze je tam nekde tak tenkej led, kterej zacne pod clovekem praskat, kdyz tam cely roky jen mrzne?!? Taky clekove ten boj nemrtvejch je priserne neefektivni. Tormunda maj povalenyho na ledu vali se jich po nem asi sest a nejsou shcopny ho ani zranit :D Tak nechpau proc jsou takova hrozba, jedini borci jsou v ty armade jen NK a zombie bilej medved :_) Nicmene jak skvelej zabi muz byl na zacatku minuly epizody Bron, tak skvelej extremni oriantacni ultramaratonec je razem Gendry, kerej nejen ze vydrzi bezet, ale presne i v ty snehovy bouri vi kam. Pak poslouh havrana, kerje pul kontinentu preleti rychle jako emailova zprava, nacez Dany nasedne na draky a presne vi, kam ma pro ne letet (rychlost uz neresim)? Jak? Taky jako jsou annseveru, ma tam bejt ukrutna zima, ale nikomu z nich se nedelaj oblacky kolem ust, kdyz zrychlene dychaji nebo mluvi. Co je to kurva za "zimu"? :_) A nebo ten boj se skupinkou nemrtvejch a jednim chodcem, kdy se po jeho zabiti vsichni nemrtvi rozpandou az na jedinyho, kerej se jim akorat hodi :D A to musim zapomenout na to, ze cela ta vyprava je nesmyl vycucanej z prstu nesikovnejch scenartistu. Pak je tam jeste deus ex machina na zachranu "utonuleho" Jona, aneb z nicehoz se zjevsi ztraceny strycek prijizdi v tu jedinou pravou vterinu, aby ho zahcranil. Nebo co tam Jon predvadel, aby nemusle nasendout na draka?!? Nejdriv to vypadalo, ze se chce jen pred Dany predvadet, jak umi sekat mecem nemrtvaky, ale pak uz jenom zdrzoval, aby NK mohl sejmout draka, asi mu tajne pomaha?!? :_) Pak uz treba jen detail, kde se vzala na severu lod s targarienskejma plachtama?!? Vzdyt Jon plul ze severu za Dany svoji lodi a tak nemel duvod odjizdet od ni jinou. Celkove je to proste uz moc :_)
22036
[spoiler]Tak ono uz jen to, kde se tam proboha takovy retezy najednou znicehoz nic vzaly? A nechci ani premejslet co by vaha toho rezezu s pomerne krehkejma schrankama nemrtvejch udelala :_) Nebo jak je mozny ze je tam nekde tak tenkej led, kterej zacne pod clovekem praskat, kdyz tam cely roky jen mrzne?!? Taky clekove ten boj nemrtvejch je priserne neefektivni. Tormunda maj povalenyho na ledu vali se jich po nem asi sest a nejsou shcopny ho ani zranit :D Tak nechpau proc jsou takova hrozba, jedini borci jsou v ty armade jen NK a zombie bilej medved :_) Nicmene jak skvelej zabi muz byl na zacatku minuly epizody Bron, tak skvelej extremni oriantacni ultramaratonec je razem Gendry, kerej nejen ze vydrzi bezet, ale presne i v ty snehovy bouri vi kam. Pak poslouh havrana, kerje pul kontinentu preleti rychle jako emailova zprava, nacez Dany nasedne na draky a presne vi, kam ma pro ne letet (rychlost uz neresim)? Jak? Taky jako jsou annseveru, ma tam bejt ukrutna zima, ale nikomu z nich se nedelaj oblacky kolem ust, kdyz zrychlene dychaji nebo mluvi. Co je to kurva za "zimu"? :_) A nebo ten boj se skupinkou nemrtvejch a jednim chodcem, kdy se po jeho zabiti vsichni nemrtvi rozpandou az na jedinyho, kerej se jim akorat hodi :D A to musim zapomenout na to, ze cela ta vyprava je nesmyl vycucanej z prstu nesikovnejch scenartistu. Pak je tam jeste deus ex machina na zachranu "utonuleho" Jona, aneb z nicehoz se zjevsi ztraceny strycek prijizdi v tu jedinou pravou vterinu, aby ho zahcranil. Nebo co tam Jon predvadel, aby nemusle nasendout na draka?!? Nejdriv to vypadalo, ze se chce jen pred Dany predvadet, jak umi sekat mecem nemrtvaky, ale pak uz jenom zdrzoval, aby NK mohl sejmout draka, asi mu tajne pomaha?!? :_) Pak uz treba jen detail, kde se vzala na severu lod s targarienskejma plachtama?!? Vzdyt Jon plul ze severu za Dany svoji lodi a tak nemel duvod odjizdet od ni jinou. Celkove je to proste uz moc :_)[/spoiler]
Kaculka88
0 0
reagovat

Kaculka88

Vždyť oni tam mohli vylézt po dně a tobě nepřipadá, že tu největší hrozbu, zastaví rozbitej led? ty řetězi jen dokázali že pro ně voda není problém, takže si nakonci nasrali do huby.
22035
[spoiler]Vždyť oni tam mohli vylézt po dně a tobě nepřipadá, že tu největší hrozbu, zastaví rozbitej led?[/spoiler] ty řetězi jen dokázali že pro ně voda není problém, takže si nakonci nasrali do huby.
Kaculka88
0 0
reagovat

kazisvěti

jste kazisvěti. Ten díl byl naprosto kulervoucně epickej. Viděl jsem ho 2x po sobě. Další den znova.
Spolu se spoils of war absolutní špička podobně jako Hardhome a BoB.
Kam se sere bitva 5ti armád v Hobitovi na tohle.

ukázka na poslední díl taky naznačila velmi zajímavé dění. Konečně se všichni hlavní přeživší potkají tváří tvář .... Jsem zvědav na reakci Cersey až uvidí toho zombíka
22034
jste kazisvěti. Ten díl byl naprosto kulervoucně epickej. Viděl jsem ho 2x po sobě. Další den znova. Spolu se spoils of war absolutní špička podobně jako Hardhome a BoB. Kam se sere bitva 5ti armád v Hobitovi na tohle. ukázka na poslední díl taky naznačila velmi zajímavé dění. Konečně se všichni hlavní přeživší potkají tváří tvář .... Jsem zvědav na reakci Cersey až uvidí toho zombíka
kazisvěti
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Nemám nic proti tomu, že se jim nechce do vody.. Ať si klidně skočí na dno, ale kostra by neměla být schopná vyplavat zpět na povrch.ti méně rozpadlí k nim asi pomalu mohli doplavat, ale to oblečení by je asi stáhlo dolů. Spíš nechápu, jak se jim jako podařilo vytáhnou toho draka..... jak sakra upevnili ty řetězy kolem jeho mrtvoly??? to jako pár zombie skočilo do vody, omotaly řetězy kolem viseriona, dali znamení že už můžou tahat, a teď se procházejí po dně?? Cool by bylo, kdyby NK vytvořil např, řetězy z ledu... nebo se na dno potopili jeho kumpáni a pak se vynořili, nezmrzlí...
Takové blbosti jsem u Got ještě nikdy neřešila, tenhle díl mě fakt naštval..... a s tou sedmičkou jsem to přehnala....:(
22032
Nemám nic proti tomu, že se jim nechce do vody.. Ať si klidně skočí na dno, ale kostra by neměla být schopná vyplavat zpět na povrch.ti méně rozpadlí k nim asi pomalu mohli doplavat, ale to oblečení by je asi stáhlo dolů. Spíš nechápu, jak se jim jako podařilo vytáhnou toho draka..... jak sakra upevnili ty řetězy kolem jeho mrtvoly??? to jako pár zombie skočilo do vody, omotaly řetězy kolem viseriona, dali znamení že už můžou tahat, a teď se procházejí po dně?? Cool by bylo, kdyby NK vytvořil např, řetězy z ledu... nebo se na dno potopili jeho kumpáni a pak se vynořili, nezmrzlí... Takové blbosti jsem u Got ještě nikdy neřešila, tenhle díl mě fakt naštval..... a s tou sedmičkou jsem to přehnala....*:(*
DarkrayCZ
0 0
reagovat
Myslel sem, ze sem si na styl tehle serie privyknul a zacal k tomu byt toleranti, ale tenhle dil mne presvedcil o opaku... Natocene je to porad nadherne, ale ten scenar normalne boli, jak straslive je najednou hloupej az tupej *au* Tohle si GoT jako takovy nezaslouzilo. :-
22029
Myslel sem, ze sem si na styl tehle serie privyknul a zacal k tomu byt toleranti, ale tenhle dil mne presvedcil o opaku... Natocene je to porad nadherne, ale ten scenar normalne boli, jak straslive je najednou hloupej az tupej *au* Tohle si GoT jako takovy nezaslouzilo. *:-*
0 0
reagovat

Kaculka88

To že WW se nedokážou dostat přes rozbitej led, ti nevadilo?
22027
[spoiler]To že WW se nedokážou dostat přes rozbitej led, ti nevadilo?[/spoiler]
Kaculka88
0 0
reagovat
Rozpačitých 7/10.
Nejdříve pozitiva:
-Z tohoto dílu byl cítit ten pravý fantasy feeling, a mě se to líbilo.
-Dany a její bílý kabát… jo, být Emiliou, tak bych v něm suverénně odešla… Její nejlepší kostým
-Chemie mezi postavami na severu byla na 100% Co jsem chtěla, to jsem dostala. Tormund to u mě opět vyhrál…. Bylo vidět, že poprvé v životě byl podělaný strachy…. Už jsem se s ním loučila.. Díky Ohaři!!!
-Emilia a Kit.. Mě k sobě pasují, a těším se na jejich scény.
-Konečně se dostalo i na nemrtvá monstra, v tomto případě na lední medvídky..
A teď to horší:
- Taylor mě nijak neohromil, nejlepším režisérem 7. série je pořád nováček Shakman….
- Některé CGI efekty…. Nemluvím o dracích, ti byli ztvárněni věrohodně, a potápějící se Viserion mi zlomil srdce…. Naopak detailní záběr na Nočního krále a jeho sebranku (když na ně upozornil Beric) vypadal strašně studiově, uměle…… A vlastně mi vadí Noční král celkově… Jeho verze z páté série, kdy ho hrál Richard Brake byla mnohem charizmatičtější.. Ty jeho gesta(Come at me crow)… Bohužel kaskadér Furdik mu nesahá ani po kotníky. A k technice hodu oštěpem by měl Honza Železný taky dost připomínek
- A proč nehodil oštěp po Drogonovi?? Protože 8. sezóna… Kdyby to udělal, byl by to konec. Můžeme to omluvit tím, že se chtěl předvést, jaký je borec… Nebo že chtěl nejdříve sejmou Viseriona, který mu zabíjel více zombie než Drogon… Nebo že chtěl nejdříve zabít draka bez jezdce a přivlastnit si ho… Moje řešení?? Měl ho hodit po Dany, a Viserion se měl obětovat a vlétnout oštěpu do cesty…. Bum, vyřešeno….
- Další věc je ohledně toho oživování…. Myslela jsem, že je to výhradou vůdce, Nočního krále…. Ale očividně ne… Divný.. To, že by zombie mohli zemřít po sejmutí NK se tušilo už od Hardhome. Aspoň to znamená, že nestačí zabít jen NK, ale všechny Chodce….A dračí oheň na NK nemá zřejmě žádný účinek, jelikož jím v tomto díle prošel, a zmírnil svým chladem…
A je NK greenseer jako Bran??? Nebo využil jejich spojení a uviděl budoucnost??? Když byl Bran minulý díl v harvanech a našek NK, byl na stejném místě jako v dnešním díle... Jaky by na Jona NK čekal....hmmm
22024
Rozpačitých 7/10. Nejdříve pozitiva: -Z tohoto dílu byl cítit ten pravý fantasy feeling, a mě se to líbilo. -Dany a její bílý kabát… jo, být Emiliou, tak bych v něm suverénně odešla… Její nejlepší kostým -Chemie mezi postavami na severu byla na 100% Co jsem chtěla, to jsem dostala. Tormund to u mě opět vyhrál…. Bylo vidět, že poprvé v životě byl podělaný strachy…. Už jsem se s ním loučila.. Díky Ohaři!!! -Emilia a Kit.. Mě k sobě pasují, a těším se na jejich scény. -Konečně se dostalo i na nemrtvá monstra, v tomto případě na lední medvídky.. A teď to horší: - Taylor mě nijak neohromil, nejlepším režisérem 7. série je pořád nováček Shakman…. - Některé CGI efekty…. Nemluvím o dracích, ti byli ztvárněni věrohodně, a potápějící se Viserion mi zlomil srdce…. Naopak detailní záběr na Nočního krále a jeho sebranku (když na ně upozornil Beric) vypadal strašně studiově, uměle…… A vlastně mi vadí Noční král celkově… Jeho verze z páté série, kdy ho hrál Richard Brake byla mnohem charizmatičtější.. Ty jeho gesta(Come at me crow)… Bohužel kaskadér Furdik mu nesahá ani po kotníky. A k technice hodu oštěpem by měl Honza Železný taky dost připomínek - A proč nehodil oštěp po Drogonovi?? Protože 8. sezóna… Kdyby to udělal, byl by to konec. Můžeme to omluvit tím, že se chtěl předvést, jaký je borec… Nebo že chtěl nejdříve sejmou Viseriona, který mu zabíjel více zombie než Drogon… Nebo že chtěl nejdříve zabít draka bez jezdce a přivlastnit si ho… Moje řešení?? Měl ho hodit po Dany, a Viserion se měl obětovat a vlétnout oštěpu do cesty…. Bum, vyřešeno…. - Další věc je ohledně toho oživování…. Myslela jsem, že je to výhradou vůdce, Nočního krále…. Ale očividně ne… Divný.. To, že by zombie mohli zemřít po sejmutí NK se tušilo už od Hardhome. Aspoň to znamená, že nestačí zabít jen NK, ale všechny Chodce….A dračí oheň na NK nemá zřejmě žádný účinek, jelikož jím v tomto díle prošel, a zmírnil svým chladem… A je NK greenseer jako Bran??? Nebo využil jejich spojení a uviděl budoucnost??? Když byl Bran minulý díl v harvanech a našek NK, byl na stejném místě jako v dnešním díle... Jaky by na Jona NK čekal....hmmm
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se