Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhá Shannara Chronicles


ikona
Spooner
shannara
Výpravná fantasy guilty pleasure se vrací zpátky na obrazovky. Čeká nás další teenagerovský výplach? 

Když na začátku roku 2016 vtrhla na obrazovku MTV adaptace fantasy ságy Letopisy rodu Shannara, mnozí očekávali ambiciózní kousek, jenž se bude moci v lepším případě i se Hrou o trůny. Jenže my místo toho dostali tak trochu tupou a jednohubkovou žánrovku, která si na nic nehraje a nebojí se vám v jedné scéně ukázat pořádnou porci krve a v té další téměř lesbické hrátky hlavních hrdinek. Prostě guilty pleasure, kterou si buďto oblíbíte, nebo vám zabije slušné množství mozkových buněk. Výpravná fantasy kravaťáky na MTV poměrně zklamala, a tak se seriálu pokoutně zbavili a byl přesunut na méně úspěšnou SpikeTV, kde v říjnu konečně dostaneme druhou řadu.

 A ta nám evidentně nabídne to samé, co posledně. Na výpravě se sice evidentně začalo trošku šetřit a celé to vypadá jako modernější variace na Xenu, tvůrci se s tím však opravdu nepářou a hned v prvním promu ukážou celkem dost akce, rozzuřeného Manu Bennetta a další holčičí líbačku. Prostě berte, nebo nechte být. Já se ale na tento výplach vlastně kouknu i docela rád. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace