Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Starsky a Hutch se vrací


ikona
Spooner
hutchstarsky
Televizní klasika z sedmdesátek se dočká remaku od tvůrce Strážců galaxie. 
U nás sice slavné detektivní duo Starsky a Hutch nikdy v televizi příliš nefrčelo a většina diváků Ulice ho zřejmě ani nezná, ve Spojených státech ovšem patří tento seriálový kousek ze sedmdesátých let k naprosté klasice. Ani už 13(!!!) let starý remake s Bene Stillerem a Owenem Wilsonem seriálu rozhodně ostudu neudělal a jednalo se o správně trhlý retro kousek. A jelikož takhle značka bude mít minimálně ve Spojených státech asi pořád ten správný zvuk, dočká se stejně jako televizní klasiky Miami Vice či SWAT svého seriálového rebootu.
 
Ten by ovšem v tomto případě rozhodně nemusel příliš bolet. Remaku se totiž ujímá mnohými comicsovými fandy momentálně dosti oblíbený tvůrce James Gunn, režisér obou Strážců galaxie. Ten by se měl pak ujmout nejen tradiční produkce, ale také by měl sám napsat nejspíše několik prvních dílů. A to je tvůrce, jemuž by seriál postavený na hláškách, nadhledu a parádní chemii dvou titulních detektivů neměl dělat nejmenší problém. Návrat výbušného Starskyho, kliďase Hutche a jejich nablýskané káry by tak v jeho podání rozhodně nemusel být zbytečností, ale dalším zatraceně vtipným kouskem. A kdyby chtěli tvůrci napodobit styl zmiňovaného celovečeráku, tím lépe.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace