Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Drsné Damnation


ikona
Spooner
Máte chuť na drsnou novinku s příchutí gangsterky a westernu? Tak tenhle kousek může být něco pro vás. 

Líbila se vám neprávem zapomenutá gangsterka Země bez zákona, v níž si zahráli Tom Hardy či Shia LaBeouf? Tak to by mohla být chystaná novinka Damnation od USA Network určená právě pro vás. Slibně znějící kousek nás zavede do amerického městečka třicátých let, kde chce malinko zlobivý kněz s temnou minulostí zahájit s ostatními občany revoltu proti zaběhnutým pořádkům. Tamnímu průmyslovému magnátovi se to ovšem nelíbí a pošle na obyvatele pár drsných hochů, aby pomocí bouchaček celou situaci vyřešili. A jedním z nich je dokonce muž, s nímž našeho kněze spojuje tak trochu krevní pouto. 

Zní to zkrátka hodně slibně a plnohodnotná upoutávka slibuje slušný mix gangsterky s polowesternem, u něhož je inspirace zmiňovaným Hillcoatovým celovečerákem zjevná. Samotný trailer je pak hodně fajn, hudební podkres Kanye Westa sem perfektně sedne a Logana Marshall-Greena, známý to laciný klon Toma Hardyho, mám po nedoceněné pecce Quarry docela rád. Na režisérkou židli minimálně pilotu si pak sedl režisér oceňovaného Hell or High Water, David Mackenzie. Zvědavost je zkrátka docela velká. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace