Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás návrat Sedmilhářek?


ikona
Spooner
bigbig little lieshbolieslittle
Oceňovaná hvězdná minisérie od HBO se možná přeci jen vrátí. 

Když před pár měsíci skončila na HBO pecka Big Little Lies, prakticky všichni měli jasno. Je to prostě minisérie na motivy jedné knížky a basta. O další sezóně nechtěl slyšet režisér Jean-Marc Vallee ani několik tváří z obsazení v čele s Nicole Kidman, která se několikrát vyjádřila ve smyslu, že tento projekt už má zkrátka konečnou. Dějová vrátka byla ale do další řady otevřená velmi šikovně a slavná kabelovka se po výtečném přijetí další série jen tak vzdát nechtěla. Už na jaře tak producenti poprosili autorku předlohy Lianne Moriarty, aby napsala námět příběhu a pokračování vývoje postav pro další sezónu. I tehdy však byla většina castu proti, a tak se zdálo, že jde jen o marný sen tamních kravaťáků. Jenže teď to začíná vypadat, že se další série opravdu dočkáme.

 

Po totální dominanci Sedmilhářek na nedělních cenách Emmy, kde posbíraly rovnou 8 sošek, totiž téměř všichni začínají otáčet a další sezóně se nebrání. Jean-Marc Vallee najednou tvrdí, jak by bylo super, kdyby se dal tým zase dohromady a pro je také většina obsazení v čele s Reese Witherspoon, jež za pokračování vlastně bojovala od začátku. Jen ta Nicole zatím spíše mlčí. O druhé řadě se tak debatuje čím dál hlasitěji a proti je čím dál méně lidí. Lianne Moriarty už navíc předala tvůrcům požadovaný námět a showrunner projektu David E. Kelley ho nyní pečlivě studuje a uvažuje nad všemi možnostmi. Samotná Lianne je pak údajně po nevídaném úspěchu na Emmy v euforií a triumf jí prý dal ještě větší motivaci k pokračování. Zdá se zkrátka, že teď jsou najednou všichni na stejné vlně a je čím dál pravděpodobnější, že Sedmilhářky opravdu nezůstanou u jedné série. Dali byste si další řadu, nebo by podle vás tvůrci raději neměli pokoušet štěstí?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace