Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bill Clinton ztratil prezidenta


ikona
do_Od
Bill Clinton píše knihu a z té knihy bude seriál.Jo, občas je to tak lehký. 

Tak to vypadá, že Clintonovi se od prezidentování přesunuli ke kariéře spisovatelů. Po jistě moc legrační autobiografii Hillary, která se snažila zjistit, co se ku*va stalo (neoficiální název), přichází do literárního světa další dílo, tentokrát od jejího manžela a bývalého prezidenta Spojených států amerických, Billa Clintona.

Ten se spojil s Jamesem Pattersonem (který zřejmě nikdy nespí) a společně teď sepisují fiktivní thriller The President Is Missing. Jak název nápovídá, bude se v něm pátrat po ztraceném prezidentovi, a v čem se jinak obyčejný námět bude lišit, bude úroveň detailů, s jakou čtenáře knihy může seznámit jenom někdo, kdo v kůži toho nejmocnějšího člověka na planetě měl šanci pár let být. A proč nás to zajímá? Protože kabelovka Showtime pořídila práva na televizní seriál a jen co to pánové dopíšou a příští rok vydají, začne vznikat taky seriálová adaptace. Jo, nějaký pátek si na ni sice počkáme, už teď je ale jasné, že by měla stát za to.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace