Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí finále Hry o trůny?


ikona
Sam.Vimes
game of thronesgothbohra o trunytrailer
Na novou a poslední řadu Hry o trůny si ještě počkáme, už teď ale víme kdo ji bude režírovat. 

Sedmá řada Hry o trůny skončila teprve nedávno a na osmou a poslední sérii si ještě pěkně dlouho počkáme. I tak ji ale můžeme pomalu vyhlížet a sem tam si rozebrat nějaké ty novinky. Jako třeba čerstvě oznámená jména režisérů. Připraveni? Vrátí se Miguel Sapochnik. Ten si u sedmé řady od Hry o trůny odpočinul, ale v šesté režíroval Bitvu bastardů a Větry zimy, které obě patří k nejlepším epizodám vůbec. A dostal za to Emmy.


Vrátí se i David Nutter, další držitel Emmy za GoT a zároveň režisér zodpovědný třeba za finále páté řady (Matčino milosrdenství), finále třetí řady (Mhysa) nebo Rudou svatbu. Na úplný závěr seriálu režijně dohlédnou po vzoru Breaking Bad či Mad Men přímo jeho tvůrci – David Benioff a D.B. Weiss. Režii si vyzkoušeli už u několika dřívějších dílů. No a to je všechno. Tito čtyři režiséři (resp. dva a jeden tandem) si mezi sebe rozdělí zbývajících šest epizod seriálu. Kdo, kolik a které přesně zatím nevíme, tedy vyjma finále. Produkce začne už letos v říjnu a bude pokračovat až do jara, pak nastoupí náročná post-produkce. Premiéru můžeme opatrně vyhlížet koncem příštího roku, ale pravděpodobněji až začátkem toho dalšího. Mimochodem doteď byl rozpočet na jednu epizodu asi 10 milionů dolarů, pro osmou řadu se to zvedne na 15. Tak co na zvolené režiséry říkáte? Dejte vědět v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: 16.5.2018 se v Praze dočkáme koncertu soundtrackové hudby ze Hry o trůny. Dirigentské taktovky se ujme přímo její skladatel, Ramin Djawadi.

Vytáhni v hospodě no.2: Sapochnika letos vytěžovalo natáčení sci-fi Altered Carbon s Joelem Kinnamanem, které kutil pro Netflix. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace