Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Trek: Discovery: S01E04

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Já jsem spokojenej. Jen mě štve hl. hrdinka s tou její ufňukaností a ten patos okolo (předávání teleskopu v S01E05 apod.). Jinak se mi na to dívá dobře a těším se, co přijde v každým dílu dál. A jsem fanda ST.
22430
Já jsem spokojenej. Jen mě štve hl. hrdinka s tou její ufňukaností a ten patos okolo (předávání teleskopu v S01E05 apod.). Jinak se mi na to dívá dobře a těším se, co přijde v každým dílu dál. A jsem fanda ST.
0 0
reagovat
2 PetrM: souhlas

Pro mě je největší bolest klingonská linka, ta umělost z toho čiší neuvěřitelně, navíc ta jejich mluva je jak z ústavu. Hlavní hrdinka je strašně nemastná, neslaná. Navíc ta rozpolcenost s tím jejím vulkánstvím mi nejde vůbec pod nos. Ano, jak píše PetrM, kapitánovy pravomoce jsou dost neuvěřitelné.

Furt doufám, že po první sezóně to tvůrci ještě přehodnotí. Popravdě bych raději, kdyby se seriál soustředil na více lidí, páč pokud jedna linka je slabší, dokážou ji podržet jiní. Sázet na jednu postavu je sice hezké, ale moc se to nedaří.

STD je totální chaos, i ty filmové ST s novým Kirkem a Spockem jsou víc Star Trek, než tohle.
22411
2 PetrM: souhlas Pro mě je největší bolest klingonská linka, ta umělost z toho čiší neuvěřitelně, navíc ta jejich mluva je jak z ústavu. Hlavní hrdinka je strašně nemastná, neslaná. Navíc ta rozpolcenost s tím jejím vulkánstvím mi nejde vůbec pod nos. Ano, jak píše PetrM, kapitánovy pravomoce jsou dost neuvěřitelné. Furt doufám, že po první sezóně to tvůrci ještě přehodnotí. Popravdě bych raději, kdyby se seriál soustředil na více lidí, páč pokud jedna linka je slabší, dokážou ji podržet jiní. Sázet na jednu postavu je sice hezké, ale moc se to nedaří. STD je totální chaos, i ty filmové ST s novým Kirkem a Spockem jsou víc Star Trek, než tohle.
0 0
reagovat
Mě to nechytlo a myslím si, že kromě Star Treku v názvu to nemá mnoho jiných kvalit. A to rozhodně nejsem fanda, který by chtěl klonovat Nimoye, Stewarta nebo Shatnera. Moje hlavní výhrady k Discovery jsou dvě:
- Martin-Green na tu roli prostě nemá, a protože to (zatím) není týmovka, ale spíš její osobní story, jde to celé do kytek
- Celá ta zápletka je strašně vycucaná z prstu. Ve všech armádách světa od starověku se vzbouřenci buď zavírali, popravovali pro výstrahu a v případě války a potřeby lidí šli s trestnými prapory do první linie. Ale tady, to je jiná! Stačí jedna věta kapitána, že "si to na velitelství ošéfuje" a je po starostech - nafasujete uniformu, důstojnické ubikace, po dvou dnech volný pohyb po můstku. Kam se hrabe milost pro Kájínka. Nejhorším trestem za vzpouru je to, že si od Vás v kantýně odsednou a "trauma" hrdinky, které herečka neumí zahrát.
Dal jsem první tři epizody a šel pryč. Myslím, že fanboy je tady hlavně Spooner a kdyby se seriál nejmenoval Star Trek, ale třeba "Vzpoura na lodi Shenzou" a nemohl vykrádat padesát let trekovského lore a rozfofrovat slušný Netflixovský rozpočet, ani by o něj nezavadil nebo by ho strhal jako odpad na SyFy.
22404
Mě to nechytlo a myslím si, že kromě Star Treku v názvu to nemá mnoho jiných kvalit. A to rozhodně nejsem fanda, který by chtěl klonovat Nimoye, Stewarta nebo Shatnera. Moje hlavní výhrady k Discovery jsou dvě: - Martin-Green na tu roli prostě nemá, a protože to (zatím) není týmovka, ale spíš její osobní story, jde to celé do kytek - Celá ta zápletka je strašně vycucaná z prstu. Ve všech armádách světa od starověku se vzbouřenci buď zavírali, popravovali pro výstrahu a v případě války a potřeby lidí šli s trestnými prapory do první linie. Ale tady, to je jiná! Stačí jedna věta kapitána, že "si to na velitelství ošéfuje" a je po starostech - nafasujete uniformu, důstojnické ubikace, po dvou dnech volný pohyb po můstku. Kam se hrabe milost pro Kájínka. Nejhorším trestem za vzpouru je to, že si od Vás v kantýně odsednou a "trauma" hrdinky, které herečka neumí zahrát. Dal jsem první tři epizody a šel pryč. Myslím, že fanboy je tady hlavně Spooner a kdyby se seriál nejmenoval Star Trek, ale třeba "Vzpoura na lodi Shenzou" a nemohl vykrádat padesát let trekovského lore a rozfofrovat slušný Netflixovský rozpočet, ani by o něj nezavadil nebo by ho strhal jako odpad na SyFy.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se