Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhá řada Mindhunter?


ikona
do_Od
finchermindhunternetflix
O čem bude vyprávět druhá řada kriminálního drama Mindhunter od režiséra Davida Finchera? 

Seriálový Mindhunter David Finchera se povedl, o tom jak a proč si můžete přečíst třeba zde. Netflix každopádně potvrdil druhou sérii ještě před premiérou té první a tvůrci se teď nedávno rozkecali, co nás vlastně čeká. A pokud jste sledovali pozorně a dávali pozor - tak vám to stejně bude k ničemu, protože hodlají stočit příběh směrem, kterému vůbec nic nenapovídalo. Prostě Fincher, no.

Při rozhovoru Finchera a skladatele Jasona Hilla na téma druhé série zaznělo, že se bude odehrávat v Atlantě. A to proto, že tam během let 1979-1981 došlo k sérii dětských vražd, při kterých zemřelo nejméně 28 lidí. Vrah byl nakonec chycen agentem Johnem E. Douglasem, na němž je založena postava Jonathana Groffa. Nebylo to však vůbec jednoduché a federální agent byl nakonec potrestán za to, jakým způsobem s případem zacházel - což vlastně přesně odpovídá seriálové postavě. S tímhle kontextem se pak bude pojit i hudba, která se bude dále vyvíjet a ve druhé řadě díky tomu zazní mnohem víc černošské hudby, která podtrhne dobovou a místní atmosféru a zároveň od sebe více odliší jednotlivé série.

 

No a co se týče pána s brýlemi v několika úvodech a nakonec v závěrečné scéně, tak tomu se přezdívá BTK (Bind, Torture, Kill) a jeho vražedná "spree" začala v roce 1974 a skončila až v roce 2005. V průběhu tří dekád měl zabít deset lidí a jelikož jsme v jeho případě teprve na začátku, je jasné, že s ním Fincher zatím nikam nespěchá. Inu, běh na dlouhou trať. Těšíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace