Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Crown vítá novou královnu


ikona
Spooner
colmancrownnetflix
Oceňované královské drama od Nefflixu čeká herecké střídání. Kdo nahradí boží Claire Foy? 

Oceňované drama The Crown zachycující královské počátky královny Alžběty II. se stalo jedním z největších seriálových překvapení loňského roku a Netflix do nás už počátkem prosince vpálí zatraceně očekávanou druhou řadu. Ta nám ovšem nenabídne jen (doufejme) další porci scenáristicky vypiplaného dramatu či Michaela C. Halla v roli J. F. Kennedyho, ale zejména rozlučku s hlavní hereckou dvojicí, Mattem Smithem a mnohými zbožňovanou Claire Foy. Autor seriálu Peter Morgan už dříve prohlásil, že v průběhu probádávání dalších dekád královnina vládnutí se kvůli větší autenticitě budou místo uměle zestaršování herci průběžně měnit. A jelikož éra mladé královny v podání Claire Foy se blíží ke konci, bylo potřeba do třetí série vybrat náhradu. A Morgan zase jednou potvrdil, že čuch na herce má opravdu neskutečný.

 

Novou královnou Alžbětou II. se totiž stává po právu čím dál obsazovanější Olivia Colman z minisérie Noční recepční a zejména kriminálky Broadchurch. A jelikož mám maratón této ostrovní detektivky poměrně čerstvě za sebou, musím uznat, že lépe si tvůrci zkrátka vybrat nemohli. Olivia se totiž během pár let stačila z neznámé herečky vyšvihnout mezi největší britské televizní jistoty a čím víc ji před kamerou uvidíme, tím líp. Claire Foy bude sice v očích mnoha těžké překonat, Olivia by to však mohla zvládnout. Teď už jenom zbývá, aby závěrečné série odehrála jako královna Helen Mirren a budou královsky spokojení snad úplně všichni.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace