Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Patty Jenkins režíruje novou minisérii


ikona
chris pineone day shell darkenpatti jenkins
Drama podle skutečné události na TV obrazovkách. 

Režisérka Patty Jenkins nás tento rok potěšila celkem povedenou Wonder Woman a chce nás potěšit znovu. A vybrala si k tomu staré známé právě z filmu o nejslavnější superhrdince. Vyšlo totiž najevo, že Jenkins se chystá znovu spojit síly s Chrisem Pinem a Connie Nielsen, tedy dvěma herci, kteří si ve Wonder Woman zahráli. Tentokrát však nespojí síly ve filmu, nýbrž na televizních obrazovkách. Nielsen se totiž připojila hereckému ansámblu seriálu od TNT, One Day She'll Darken.

Co o seriálu zatím víme? No, je toho vlastně docela hodně. One Day She'll Darken bude minisérie o 6-ti dílech a bude pojednávat o jedné z největších záhad Hollywoodu a kriminalistiky vůbec. Ráno 15. ledna 1947 bylo v jednom Los Angeleském parku nalezeno mrtvé tělo začínající herečky Elizabeth Short. Její tělo bylo v tak hrůzném stavu, že do podrobností raději zacházet nebudu. Dodnes se bohužel neví, kdo tento čin spáchal a případ zůstává záhadou. Jedním z hlavních podezřelých byl jistý George Hodel. A právě on bude jednou z hlavních postav chystaného seriálu. Točit se má podle autobiografie Fauny Hodel, Georgovy příbuzné. O tomto případu byl natočen i film Black Dahlia, s Joshem Hartnettem v hlavní roli. Do podoby šestidílné série tuto autobiografii Fauny Hodel přepsal Sam Sheridan.

Ale zpět k úvodní Wonder Woman trojce. Connie Nielsen bude hrát postavu jménem Corrina Hodel. Nebude to sice jedna z hlavních postav, nicméně pro celý příběh má být klíčová. Chris Pine si zahraje muže jménem Jay Singletary, což je reportér, který bude na vlastní pěst celý případ vyšetřovat. A Patty Jenkins? Ta má podle všeho režírovat první dvě epizody.

V současnosti nevíme, kdy bude mít seriál premiéru, nicméně mělo být to být během příštího roku. Natáčet se má začít už tento podzim.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace