Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak bude vypadat poslední House of Cards?


ikona
Spooner
house of cardsnetflixspacey
Závěrečné řady politického hitu se přeci jen dočkáme. Co nás čeká bez Kevina Spaceyho? 

Asi kolem žádného seriálu nebylo v současnosti tolik otazníků jako u House of Cards. Politický hit sice dostal zelenou na šestou řadu, vzápětí se ovšem otřásl v základech kvůli sexuálnímu skandálu Kevina Spaceyho. Šestá série tak nejen, že byla ohlášena jako poslední, ale zejména se v ní musíme obejít bez hlavního tahouna seriálu, politického drsoně Franka Underwooda. Spacey dostal od Netflixu nemilosrdného padáka a je jasné, že ho v další sezóně neuvidíme ani na jednu vteřinu. Dosud však nebylo jasné, jestli se té šesté štace vůbec dočkáme. Natáčení totiž před několika týdny přerušeno a tvůrci si rozmýšleli, co bude s jejich televizním dítkem dál. Bude se pokračovat dál s Robin Wright v hlavní roli, nebo se další řada definitivně zruší? Nyní už máme konečně jasno.

 

Finální řady se nakonec přeci jen dočkáme a hlavní roli po svém seriálovém manželovi opravdu převezme Claire Underwood v podání Robin Wright. Což je vzhledem ke konci páté série to nejlogičtější řešení. Nejedná se ovšem o jedinou změnu. Nová sezóna se totiž místo tradičních třinácti epizod tentokrát kvůli všem problémům dočká pouhých osmi dílů. A to je vlastně dobře. Riziko, že se zde bude lacině natahovat, je tak rázem o něco menší. Tvůrci pak fanouškům slibují (jak jinak) důstojné zakončení se vším všudy. Kamery se pak rozjedou na začátku příštího roku a finále bychom se tak v roce 2018 ještě dočkat mohli. Tak uvidíme, jestli bude mít tenhle seriál bez Franka Underwooda vůbec šanci, nebo se bude jednat pouze o vynucené finále.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace