Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejvíc sexy herečky roku 2017


ikona
do_Od
2017herečkysexytop
Naše nejoblíbenější na závěr. 

Vážení, je čas. Je čas ty naše letošní topky ukončit. Ne snad, že by to nebyla sranda, ale už bychom se rádi vrhli na to, co nás čeká v příštích dvanácti měsících - takže je tu naše poslední výroční topka, naše dost možná nejmilejší, a zároveň jednoznačně nejsexističtější, což, jak chápeme, v letošním společenském klimatu není úplně nejšťastnější volba. Ale víte co? Účel světí prostředky. A my nechceme tímhle výběrem nic víc, než oslavovat ženy, které nás nějakým způsobem činily loni šťastnými. Na obrazovce. Zatímco předstíraly, že jsou někým jiným. Prostě se nad tím tolik nezamýšlejte a raději s námi pojďte oslavovat.   

5.-6. Nicole Kidman (Big Little Lies)

Těsně, ale přece. Svým jediným pětibodovým hlasem (tzn. 1. místo v mém žebříčku) se díkybohu podařilo bývalou batmanovskou femme fatale umístit do letošního žebříčku nejvíc sexy hereček minulého roku a fakt nemůžu uvěřit, že jsem jediný. Že si zahrála v Sedmilhářkách totální MILFku? Check. Že měla nejvíc sexy scény ze všech níže zmíněných dam? Check. Že byly ve většině případů brutálně násilné a měl bych se za sebe stydět? Che... ok, teď už to začíná dávat smysl. Ale víte co? Ještě víc než sexy ženou, je pro mě osobně Nicole Kidman fantastickou herečkou, a právě díky tomu ty scény s ní v podvazcích působily tak silně. Zcela nepovrchně přenášely emoce, které jiné "women empowerement" filmy/seriály letošního roku jednoduše postrádaly. A přesně proto jsem rád, že tu Nicole je. Tentokrát z respektu bez odkazů na hot fotky. (do_Od)

5.-6. Tess Frazer (Godless)

Už jste napravili největší rest minulého seriálového roku a začali jste koukat na Godless? Ještě ne? To je ale chyba, přátelé. Jedním z důvodů, proč byste tak měli neprodleně učinit je obrázek, který vidíte níže. Na něm vyloženě září slečna Callie Dunn, kterou si zahrála jistá Tess Frazer. Klid, také jsem to jméno slyšel v souvislosti s Godless poprvé. Ale můžu vám garantovat, že po shlédnutí na něj jen tak nezapomenete. Callie se v městečku La Belle živila nejstarším řemeslem a šlo jí to tak od ruky, že povýšila na šéfovou bordelu. Prostě se udělala pro sebe a já už podruhé použil vyloženě nevhodný slovní obrat. Bohužel pro ni, městečko bylo zbaveno přítomnosti mužů a ona se rozhodla pro těžší kariéru. Začala učit. Zároveň se z ní stala lesbička a já ji prostě miluju. (Ted)

4. Mary Elizabeth Winstead (Fargo)

Ano, uznávám. Pro Mary Elizabeth Winstead jsem měl slabost vždycky. Ať už jí musel zachraňovat taťka John McClane, o její srdce bojoval Scott Pilgrim, nebo když v Ulice Cloverfield 10 utíkala v upoceném tílku před Johnem Goodmanem. Své nejvýraznější role se ovšem dočkala až letos ve Fargu. Nejen, že každým rokem zraje jako víno a přijde mi snad čím dál více sexy, tentokrát se ovšem v plné parádě předvedla i po herecké stránce. Její Nikki se sice zpočátku jeví jako vypočítavá mrška, nakonec se ovšem její charakter vyvine malinko nečekaným směrem. A nejen, že to celé zvládne uhrát s přehledem, ale navíc stačí její scéna ve vaně v prvním díle a zamiluje se do ní nejeden chlap. Člověk pak hodně rychle pochopí, proč se do ní McŘehoř nezabouchl jen v seriálu, ale i v osobním životě. Snad jí budeme před kamerou v podobných rolích potkávat častěji. (Spooner)

 

3. Natalia Dyer (Stranger Things)

Ne, nebojte se, vážně tu nezabrušujeme do kategorie až příliš mladých hereček, u nichž je to už tzv. “o hubu“. Představitelce Nancy z megahitu Stranger Things, Natalii Dyer bude totiž už přesně za dva dny 21 let a její mladičký vzhled budeme možná doceňovat ještě dlouhá léta. Natalie je totiž přesným ztělesněním slovíčka cute. Herečka možná nemá úplně postavu sexbomby a občas by se mohla trošku najíst. Stačí ovšem, když ukáže svá kukadla a pořádně roztomile se usměje, a chtěl by jí před všemi těmi potvorami ochraňovat nejeden chlap. Tahle holka je prostě roztomilost sama, její kouzelné grimasy bych mohl sledovat do nekonečna a pevně doufám, že se časem uchytne na poli romantických komedií. Tahle holka na to má. (Spooner)

 

2. Elodie Yung (Defenders) 

Nadchla nás už v druhé řadě Daredevila, loni se pak objevila ve filmové akční komedii Zabiják a bodyguard, především se ale vrátila k roli Elektry v týmovce Defenders. Tentokrát se přesunula ještě dál k temné straně a na rozdíl od Daredevila tady bylo mnohem méně prostoru na emocionální scény nebo dokonce romantické jiskření. I v těch akčních sekvencích jí to ale zatraceně seklo, tak snad jsme tuhle exoticky vypadající krásku neviděli ve světě Marvelu naposledy. (Sam.Vimes)

1. Michelle Dockery (Godless, Good Behavior)

Jednoznačnou letošní výherkyní se stala žena, se kterou se spousta z nás vlastně seznámila až letos. Protože jsme burani, kteří se neobtěžovali nikdy zapnout Panství Downton. Ale o to větší radost z ní aspoň máme teď, když si konečně vybírá role drsňaček jako Alice z Godless, nebo Letty z Good Behavior. V tom druhém byla samozřejmě atraktivnější, pozici neotřelé ženy, s kterou byste nikdy nechtěli přijít do křížku, ale s přehledem zvládla v obojím a díky jejímu podmanivému pohledu, přirozenému charismatu a zatraceně sexy hlasu se herečce letos zkrátka a dobře žádná jiná nerovnala. (do_Od)

Čestné zmínky: Alessandra Mastronardi (Master of None), Jaime Ray Newman (Punisher), Jessica Stroup (Iron Fist), Alison Brie (GLOW), Katie Findlay (Man Seeking Woman), Holliday Grainger (Strike), Elena Satine (The Gifted), Emilia Clarke (Hra o trůny), Adrianne Palicki (The Orville), Emily Beecham (Into The Badlands), Elizaveta Maximová (Trpaslík), Roxanne McKee (Strike Back), Eliza Coupe (Future Man).

Hlasování se účastnili podle abecedy redaktoři: do_Od, imf, Krasa, Mr.Hlad, Sam.Vimes, Spooner a TedGeorge. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace