Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Crown plné hvězd?


ikona
Spooner
bettanycrownnetflix
Královská sága od Netflixu mění pro třetí řadu své obsazení. A vybírá si zatraceně slibná jména. 

AKTUALIZACE: Paul Bettany se s tvůrci nakonec nedohodnul. Na čem přesně jednání ztroskotala, se neví. S Olivií Colman a Helenou Bonham Carter ale nadále můžeme počítat.

Z královského dramatu The Crown se během dvou sezón stal nejen slušný hit, ale také jedna z nejzářivějších a nejambicióznějších značek Netflixu, jež pořád sbírá jedno ocenění za druhým. Chystaná třetí série ovšem poutá obzvláště velkou pozornost. Dojde v ní totiž k plánovanému přeobsazení hlavních postav a Claire Foy či Matta Smithe už tedy v seriálu neuvidíme. Kvůli probádávání dalších dekád královnina života se totiž tvůrce seriálu Peter Morgan rozhodl být více autentický a místo umělého zestaršování zvolil cestu nového castingu. A vypadá to, že šťastná herecká ruka osvědčeného scenáristu neopustí. Už dříve jsme psali, že královnu Alžbětu II. si zahraje skvělá Olivia Colman z kriminálky Broadchurch či Nočního manažera. A po jejím boku budou stát nejspíš mnohem slavnější jména.

 

Už před dvěma týdny Netflix oznámil, že do role princezny Margaret se po Vanesse Kirby převtělí samotná Helen Bonham Carter, jež má ostatně s britskou šlechtou zkušenosti už z Královy řeči. A asi všem je pak jasné, že tato role by jí neměla dělat žádný problém. Velký otazník však dlouhou visel nad novou tváří královnina manžela Philipa a uvažovalo se údajně například o Davidu Tennantovi či Michaelu Sheenovi. Jelikož tvůrcům oba utekli do připravované gaimanovky Good Omens od Amazonu, museli se porozhlédnout jinde. A podle spekulací by novým princem Philipem měl být sympaťák Paul Bettany, jemuž by podobná role po šaškování v kostýmu Visiona v Avengers rozhodně bodla. Už loni se navíc objevil v malinko přehlížené kriminální minisérii Manhunt, takže seriálům se rozhodně nevyhýbá. Zatím prý nic není potvrzené a smlouva ještě zřejmě není sepsána. Zahraniční média se však odvolávají na spolehlivé zdroje, podle nichž snad bude ruka v rukávu už brzy. Tak uvidíme, zda se spekulace nakonec potvrdí. Už nyní je ale jasné, že Netflix ve třetí sezóně míří na poněkud známější obsazení. Ostatně, vzhledem k počtu cen jejich královského hitu si to rozhodně mohou dovolit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace