Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sedmilhářky vítají oscarovou legendu!


ikona
Spooner
bigbig little lieshbokidmanlieslittlestreepwitherspoon
Mysleli jste si, že obsazení Big Little Lies už nemůže být hvězdnější? Tak to vás nováček druhé řady posadí na zadek!  

Okolo Sedmilhářek se v posledních měsících dějí opravdu neskutečné věci. Kousek, jenž měl být původně minisérií, po všech těch chvalozpěvech a oceněních nakonec od HBO vyfasoval druhou sezónu, kterou uvidíme na obrazovkách příští rok. A celou ji tentokrát odrežíruje Andrea Arnold, jež je podepsaná například pod oceňovaným dramatem Fish Tank. Vrací se pak samozřejmě i celé superhvězdné obsazení v čele s Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley a v menším štěku údajně i Alexander Skarsgard. Jestli jste si ovšem mysleli, že tato sestava už nemůže být nadupanější, jste na omylu. HBO totiž nyní přišlo dost možná s jednou z největších castingových bomb roku (aspoň u seriálů), po níž je rok 2019 ještě dál než když dřív.

 

K obsazení druhé sezóny se coby jako jedna z hlavních postav přidává herecká legenda s rekordními nominacemi na Oscara, Meryl Streep. Ta nás sice s některými svými rolemi na jistotu možná malinko štve, pořád jde však samozřejmě o hereckou extratřídu a obávám se, že při jejích společných scénách s Nicole Kidman umře nejeden divák nadšením. A že těch scén nejspíše bude. Meryl si totiž zahraje Mary Louise Wright, matku násilnického Perryho, jež přijíždí na scénu zjistit, co se ve skutečnosti stalo jejímu synovi. A samozřejmě se přitom asi zase začne rozkrývat nejedno tajemství. Tady se zkrátka schyluje k hereckému megakoncertu a něco mi říká, že zde už má někdo Emmy za rok 2019 pojištěné. Obsazení Meryl Streep pak dává naději, že druhé Big Little Lies, které už v podstatě pojede bez knižní předlohy, nebude pouhou nastavovanou kaší, ale plnohodnotným pokračováním. A my už se teď nemůžeme dočkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace