Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman se dočká dalšího prequelu


ikona
Spooner
dcmetropolissuperman
Svět Muže z oceli se opět podívá do bedny. A možná nás to bude bolet ještě víc než chystaný Krypton. 

Asi všichni už víme, že seriálová comicsová vlna se tak trochu vymkla z rukou a servírují se nám tady i kousky typu Runaways, Cloak and Dagger či The Gifted, bez kterých bychom se v klidu obešli. DC se však své universum snaží ždímat evidentně opravdu až na dřeň, až zůstává nejednomu comicsovému fandovi rozum stát. A bohužel se toto ždímání vždy nějak dotýká samotného Supermana. Z jeho sestřenky Supergirl sice nakonec vylezl aspoň cheesy hit, na Krypton od Syfy, pojednávající o Supermanovu dědečkovi a historii jeho rodné planety, se ovšem po otřesných trailerech netěší asi nikdo. A nejspíš bude i hůř.

 

DC totiž na svou chystanou internetovou službu chystá další supermanovský prequel s názvem Metropolis. Ten by se měl zabývat historií slavného velkoměsta ještě před příchodem Muže z oceli. O kom tedy chystaný projekt bude, když ne o Supermanovi? No přeci o novinářce Lois Lane a budoucím záporákovi Lexu Luthorovi, jež ovšem v novém seriálu údajně spojí síly, aby porazili zlo uvnitř jejich milovaného města. Ano, slyšíte správně, Lois a Luthor tu vážně budou za parťáky a námět kvůli tomu zní asi tak desetkrát hůř, než Krypton a Smallville dohromady. Projekt pak mají na starosti jedni z tvůrců comicsového Gothamu, John Stephens a Danny Cannon, jež se tak zhostí prequelu dalšího comicsového města. Vzhledem k tomu, jaký mišmaš se však z Gothamu v posledních řadách stal, to ale fandy asi moc neuklidní. A já začínám tajně doufat, že z tohoto pitomého nápadu nakonec vůbec nic nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace