Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové našli nového tvůrce


ikona
Spooner
american godsamericti bohovefullergaiman
Adaptace slavné knihy Neila Gaimana se po odchodu Bryana Fullera konečně dočkala náhradníka. 

Produkce druhé řady Amerických bohů se zasekla na mrtvém bodě. Jak všichni už víme, od projektu před pár měsíci odešli kvůli neshodám s rozpočtem jeho hlavní tvůrci, Bryan Fuller a Michael Green. Kabelovka Starz tak byla rázem bez showrunnera, od seriálu kvůli tomu odešla i Gillian Anderson a fanoušci se báli, že je jejich vysněný kousek v troskách. Hledání ideálního tvůrce, jemuž bude našeptávat sám autor knihy Neil Gaiman, pak trvalo docela dlouho. Nutno ale říct, že kabelovka zřejmě našla adekvátní náhradu.

 

Novým showrunnerem se totiž stává scenárista a producent Jesse Alexander, což je jméno, které vám toho možná moc neřekne. Na svém kontě má už však slušné zářezy typu seriálů Hrdinové či první řady Ztracených, ale zejména úzce spolupracoval s Fullerem na Hannibalovi a pár epizodách nového Star Treku. S jeho přístupem si tedy Alexander zřejmě bude skvěle rozumět a dá se tedy předpokládat, že tady se bude pokračovat v nastaveném stylu jeho odcházejícího parťáka. Jen si musí poradit s o něco menším rozpočtem. Neil Gaiman je pak s novým tvůrčím jménem také spokojený a doufejme, že se tímto záskokem podařilo zamezit i dalšímu případnému odlivu herců. Fakt, že po Fullerovi převzal kormidlo jeho častý spolupracovník, by snad mohl mnohé utěšit. Tak snad má tento malinko prokletý seriál konečně po krizi a kamery se rozeběhnou co nejdříve.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace