Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Magnum má novou tvář


ikona
Spooner
cbshernandezmagnum
Legendární seriálový borec z osmdesátých let se dočká remaku. Budeme ho chtít vidět?  

Dnes již legendární Magnum v podání Toma Sellecka u nás nikdy neměl takovou popularitu jako třeba jeho bratříčci z osmedesátek, MacGyver či Knight Rider. I přesto ale bez debat patří k našemu televiznímu dětství a sám hlavní hrdina tehdy platil za jednoho z největších seriálových borců. A stejně jako většina televizních klasik té doby, ani on bohužel neuteče remaku. A bude to zase modernizace, jak se patří. Nová dobrodružství soukromého očka Magnuma pro nás chystá továrna na rutinu, stanice CBS, a pilotu se ujme režisér několika dílů Rychle a zběsile, Justin Lin. Magnum pak projde menší proměnou, během níž mimo jiné přijde o svůj ikonický knírek.

 

Známou postavu si totiž v nové verzi zahraje Jay Hernandez, jehož si můžete pamatovat například ze Sebevražedného oddílu, Matek na tahu či hororu Hostel. Zkrátka jeden z těch sympaťáků, co bohužel nemá moc čuch na filmy a na výraznou roli pořád čeká. A jako následovník Toma Sellecka by se jí mohl konečně dočkat. Premisa pak bude samozřejmě podobná. Magnum bude bývalý voják, jenž se po působení v Afghánistánu vrátí do rodné Havaje, kde se stane soukromým vyšetřovatelem. A za pomoci svých parťáků rozlouskává případy, na které nikdo jiný nemá. Jo, a ještě jedna věc, z jednoho z jeho parťáků, bývalého agenta MI 6 Higginse, se v nové verzi stane žena. To aby nebyla nouze i o nějakou tu romantiku. Nový Magnum zkrátka zatím vypadá jako další moderní rutinní kriminálka, jichž je zrovna na CBS dvanáct do tuctu. Uvidíme, jestli v ní nakonec zbyde aspoň špetka ze starého dobrého Magnuma.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace