Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dark: 1. řada

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
...právě jsem se dozvěděl, že vyšla na konci června (!!) série 3. Já tady čekám na info ...:D:D
24970
...právě jsem se dozvěděl, že vyšla na konci června (!!) série 3. Já tady čekám na info ...*:D**:D*
0 0
reagovat

???

Kdybych si tu recenzi přečetl dřív než viděl seriál, asi by mě odlákala.
Skvělý mysteriózní seriál s cestováním časem (které má stejnou logiku jako v Terminátorovi, v prvních 2 dílech, tedy že původní časová linie byla odlišná, alespoň zatím to tak vypadá)
Problém je myslím v tom, že charaktery nejsou zrovna lidi s kterými se snadno sblížite.
Je to dost temný seriál a ta atmosféra je fakt parádní i cestování časem bylo dost fajn to jak Ulrich v minulosti, chtěl zabít malého chlapce, aby tím zachránil svého bylo dost brutální a ukázalo to jeho brutální povahu nebo pomalé představování tajemného záporaka se kterým každá scéna stála za to. Jen na konci mi vadilo, že se to z mystického seriálu překlopí spíše do sci-fi, ale to je můj subjektivní problém. Objektivní však je že pár linkám by se hodilo víc prostoru a někde pokratit.
Za mě ale docela pecka 9/10.
22966
Kdybych si tu recenzi přečetl dřív než viděl seriál, asi by mě odlákala. Skvělý mysteriózní seriál s cestováním časem (které má stejnou logiku jako v Terminátorovi, v prvních 2 dílech, tedy že původní časová linie byla odlišná, alespoň zatím to tak vypadá) Problém je myslím v tom, že charaktery nejsou zrovna lidi s kterými se snadno sblížite. Je to dost temný seriál a ta atmosféra je fakt parádní i cestování časem bylo dost fajn [spoiler]to jak Ulrich v minulosti, chtěl zabít malého chlapce, aby tím zachránil svého bylo dost brutální a ukázalo to jeho brutální povahu[/spoiler] nebo pomalé představování tajemného záporaka se kterým každá scéna stála za to. Jen na konci mi vadilo, že se to z mystického seriálu překlopí spíše do sci-fi, ale to je můj subjektivní problém. Objektivní však je že pár linkám by se hodilo víc prostoru a někde pokratit. Za mě ale docela pecka 9/10.
???
0 0
reagovat
Tak upřímně řečeno jsem se tím prokousával dost dlouho. Jediné, co seriál doopravdy má jako nezpochybnitelný plus je ta atmosféra a samotná záhada. Jenomže jak postavy a jejich problémy, tak i menší podpříběhy tu jsou naprosto nudící. Celkem působivé finále, ale kromě samotné mysteriózní fábuly nic moc.
5/10

(ale ano, audiovizuálně výborné)
22965
Tak upřímně řečeno jsem se tím prokousával dost dlouho. Jediné, co seriál doopravdy má jako nezpochybnitelný plus je ta atmosféra a samotná záhada. Jenomže jak postavy a jejich problémy, tak i menší podpříběhy tu jsou naprosto nudící. Celkem působivé finále, ale kromě samotné mysteriózní fábuly nic moc. 5/10 (ale ano, audiovizuálně výborné)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se