Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stranger Things - novinky k 3. řadě


ikona
Sam.Vimes
netflixstranger things
Co nového víme o připravované řadě „osmdesátkového“ sci-fi hitu? 

Ve Stranger Things perfektně zafungoval mix osmdesátkové sci-fi nostalgie a upřímného klukovského dobrodružství prodaného skrze výborné dětské herce. A z netflixovského seriálu se tak vyklubal až překvapivý hit. Vyjma všeobecně nepříliš oblíbeného dílu s punkery se povedla i druhá série, takže teď celý internet napjatě očekává další pokračování. Toho se sice během letošního roku nedočkáme, tvůrci nás ovšem alespoň občas krmí drobečky novinek.


Ve třetí řadě by měla dostat větší roli Lucasova sestra Erica, diváky milovaná vedlejší postava, jež si pro sebe naprosto kradla každou scénu, v níž se objevila. Tentokrát ji uvidíme i s vlastní partou kamarádů a s vlastní dějovou linkou, kde se „bude snažit zachránit městečko Hawkins před novou a neočekávanou hrozbou.“ Dává to smysl i kvůli stárnutí herců (kvůli němuž se i znovu posuneme dopředu v čase), aby v seriálu vlastně kromě teenagerů (Nancy a spol.) a ústřední party, z níž se pomalu teenageři stávají, zůstala i nějaká skutečně dětská parta. Dále se k obsazení připojí herečka Maya Hawke. Zahraje si Robin, holku, kterou nudí brigáda a přála by si trochu dobrodružství… a samozřejmě se jí ho dostane víc, než by se jí líbilo. Jinak platí vše, co už víme, tj. vrací se všichni staří známí, natáčet se začne asi někdy na přelomu jara a léta a s premiérou bychom měli počítat snad začátkem příštího roku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace