Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars od režiséra Iron Mana


ikona
Redakce
jon favreaustar wars
Disney ulovilo Jona Favreau pro svůj první hraný seriál ze světa Star Wars. 

Režisér Iron Mana... a taky Kovbojové a vetřelci. Přesně tak, šéfka Lucasfilmu Katleen Kennedy se dohodla s Jonem Favreau a oznámila tak první jméno, které si vezme na starost jeden z chystaných seriálových projektů na nové streamovací platformě, kterou si mezitím Disney pečlivě chystá. Tenhle herec, režisér a scenárista má za sebou již celkem dost projektů, několik i u Marvelu, takže není žádný div, že jsou jeho vztahy s pohádkovou společností poměrně pevné a jeho jméno nás tak u Star Wars vlastně vůbec nepřekvapuje.

O projektu se samozřejmě stále nic neví, jen to, že ho Favreau napíše a zároveň částečně i natočí. V jaké éře se to bude odehrávat, kdo bude hlavní postavou a další informace by každopádně mohly začít přitékatjiž brzy. Disney totiž očividně nelení a svůj stream chce spustit s velkými fanfárami a ideální nějakým lákadlem. Jestli jím bude právě první hraný seriál ze světa Star Wars, to ukáže až čas. O novinkách vás každopádně budeme dále informovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace