Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Crown našlo prince Philipa


ikona
Spooner
crownnetflix
Královský hit od Netflixu má konečně kompletní obsazení pro novou generaci. 

Jak už všichni víme, třetí sezónu oceňované pecky The Crown čeká kompletní přeobsazení hlavních postav. Tvůrce seriálu Peter Morgan zkrátka nechce spoléhat na všelijaké make-upy ale radši se spolehne na autenticitu. A s novým obsazením nám zatím dělal velkou radost. Báječnou Claire Foy nahradí moje oblíbenkyně Olivia Colman z kriminálky Broadchurch a coby princezna Margaret se v seriálu objeví samotná Helena Bonham Carter. Jen okolo role královniny lásky, prince Philipa, bylo dlouhou dobu ticho. Tvůrci si přáli do role Davida Tennanta, Michaela Sheena a jednu dobu to vypadalo, že role připadne Paulu Bettanymu. Jenže tato jednání nakonec neklapla a druhou hlavní roli seriálu si nakonec zas tak velká hvězda nezahraje. I přesto však jde o zatraceně zajímavou volbu.

 

Vévodu z Edinburghu si totiž zahraje Tobias Menzies, jehož jméno vám možná na první přečtení nic neřekne, na jeho tvář si ovšem jistě vzpomenete. Mohli jsme vidět v epickém Římě, historické romanci Outlander, coby Edmurea Tullyho také ve Hře o trůny a aktuálně se nás snaží děsit v mrazivé novince The Terror. Prostě seriálový veterán, jak se patří. Hrát navíc rozhodně umí a pořádně výrazné role jsem mu přál už dlouho. A jsem rád, že se mu jich nyní konečně dopřává. Herecké trio je zkrátka obsazeno parádně a vypadá to, že i tentokrát je královské osazenstvo v těch správných rukou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace