Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Bolt míří do Star Treku


ikona
Diego.Dorlan
anson mountdiscoverypikestar trek
Anson Mount si chce po fiasku s Inhumans zlepšit reputaci. 

Star Trek: Discovery, který si v této seriálové sezóně odbyl premiéru své první řady, již hlásí posily pro druhou sérii, která by se měla začít natáčet koncem tohoto měsíce. V posledním díle první sezóny byla prominentně zmíněna postava, kterou všichni fanoušci seriálu budou určitě znát - kapitán Christopher Pike. Ten měl poměrně důležitou roli již v první instanci Star Treku z roku 1966, kdy se jednalo o kapitána slavné lodi Enterprise předtím, než ji převzal kapitán Kirk. I mladší fanoušci budou znát tuto postavu, ale spíše z filmů J. J. Abramse, kde se kapitán Pike objevuje jako velitel mladého Kirka a z pozice mentora dává jeho životu směr, který do té doby postrádal.

Mantl této důležité postavy vyhrál při castingu herec Anson Mount. Jedná se o ostříleného seriálového herce, který byl v minulosti hvězdou westernového seriálu Hell on Wheels, který vysílala stanice AMC. V poslední době jste ho mohli vidět jako nemluvného Black Bolta v Inhumans od Marvelu. Ti ovšem poměrně pohořeli jak u diváků, tak i u kritiků, a není zatím ani jasné, zda se vůbec dočká druhé série. Kolik prostoru ve Star Trek: Discovery bude jeho postava mít, zatím není jisté.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace