Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Bourne míří do bedny


ikona
Spooner
bourneusa
Populární agent bez minulosti se dočká dalšího spin-offu. A tentokrát v televizi. 

Ještě minulou dekádu patřil Jason Bourne mezi to nejlepší, co se v žánru špionážního thrilleru urodilo. Jenže nenažraní producenti z Universalu chtěli více, a tak naservírovali nevýrazný spin-off Bourneův odkaz, v němž jsme dostali nového hrdinu s tváří Jeremyho Rennera a ani předloňský návrat Jasona Bournea v režii Paula Greengrase už diváky neoslnil tolik, jako před lety. Jenže i přes dva průměrné pokusy je tato značka stále silná a diváci na ni slyší. A proto nenapadlo producenty nic chytřejšího, než přijít s dalším spin-offem. A samozřejmě zase Bournea, protože posledně to zafungovalo fakt “parádně“.

 

Na kabelovce USA Network se totiž chystá prequel s názvem Treadstone. Jak vám asi došlo, bude pojednávat právě o ve filmech propírané tajné agentuře v CIA, jež zvláštními metodami vytváří lidské stroje na zabíjení, jímž byl i Jason Bourne. Seriál pak bude sledovat několik spících agentů, kteří jsou “probuzeni“, aby splnili smrtící misi. Prostě klasická synopse, již byste od kousku vycházející z Bourneova univerza čekali, a která může dopadnout všelijak. Seriál si pak bere na starosti Tim Kring, tvůrce kultovních Hrdinů či polozapomenutého Touch s Kieferem Sutherlandem. Což je bohužel naprostý rutinér, jenž má možná prima nápady, ale v poslední době spíše zklamává.  Doufejme, že tohle nebude ten případ a Bourne se konečně dočká povedeného spin-offu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace