Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Luther míří do sitcomu


ikona
Spooner
elbaluthernetflix
Britská hvězda se po návratu do kůže slavného detektiva představí v žánru, v němž byste ho nečekali. 

Britský sympaťák a továrna na charisma Idris Elba jde sice z filmu do filmu a má plný diář asi tak do 80 let, i přesto si vždycky udělá rád čas na seriálový rybníček, jenž z něj ostatně onu hvězdu udělal. Loni se ukázal v malinko zapadlé minisérii Guerrilla a letos se nejen vrátí do kůže své nejslavnější postavy, detektiva Luthera, ale navíc nám představí svou vlastní komediální sérii z 80. let In the Long Run. A ze seriálů rozhodně unikat nehodlá ani nadále. Upsal se totiž samotnému Netflixu a zdá se, že známému drsňákovi se v komediích nějak zalíbilo.

 

Zahraje si v chystaném komediálním seriálu Turn Up Charlie. Zde ztvární titulní roli Charlieho, neúspěšného DJe a věčného svobodného mládence. Tomu se naskytne poslední šance k hudebnímu úspěchu, když v tom se nechtěně stane chůvou dcery svého nejlepšího přítele. A to samozřejmě nepůjde tak, jak by Charlie očekával. Ano, tohle není zrovna látka, v níž bychom drsňáka Elbu čekali. Osmidílná série je ovšem ryze britským kouskem, na rutinní sitcom a rodinnou řachandu proto asi můžeme v tomto případě zapomenout. Tedy doufejme. Tady by ovšem mohli mít tvůrci o něco větší ambice. Idris Elba a komedie je navíc kombinace, která se prostě asi musí vyzkoušet.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace