Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zaklínač bude mít zpoždění


ikona
do_Od
netflixwitcherzaklínač
Kdy dorazí televizní Zaklínač? 

Mám pro vás jednu dobrou, a jednu špatnou zprávu. Začnu asi nejdřív tou špatnou. Zaklínač nedorazí na vaše obrazovky dříve než v roce 2020, potvrdil to producent Erik Barmack na speciálním press eventu Netflixu v Římě. Důvodem je prý scénář, který potřebuje projít ještě několika fázemi úprav, než bude zcela připravený k natáčení.

Na jednu stranu jsme čekali, že se adaptace populární fantasy Andrzeje Sapkowskiho neobjeví na Netflixu v žádné dohledné době, od konce roku 2019 jsme si ale přesto slibovali hodně. Nedá se nic dělat. Jediná pozitivní věc na tomhle odkladu je tak fakt, že si nejspíš zodpovědní lidé chtějí skutečně dát záležet, aby nám naservírovali toho nejlepšího možného Geralta, jakého lze. A to není málo.

Mimo to pak Barmack potvrdil ještě jednu věc, a to jsou místa natáčení. To bude probíhat exkluzivně v Evropě, hlavně tedy v té východní (Polsko jo, Ukrajina asi ne, Česko možná?). Minimálně reálie by tak mohly být hodně věrné předlohám. Na obsazení si ještě nějakou dobu počkáme, protože se teď produkce soustředí především na ladění oněch scénářů.

P. S. Dobrou zprávu jsem si vymyslel, aby vás ta špatná tolik nebolela. Ale asi to nepomohlo, sorry. Tady je aspoň link na Instagram hlavní scenáristky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace