Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda The Raid míří na Netflix


ikona
Spooner
iko uwaisnetflixraid
Hlavní tvář již kultovní asijské série nám hodlá naservírovat pořádný seriálový akční nářez. 

Rodák z Indonésie Iko Uwais je sice díky akčním peckám The Raid ve své domovině velkým idolem a také v Asii si stačil vydobýt slušné jméno, větší průlom do zámoří se mu ovšem nepodařil a na svou opravdu výraznou akční štaci v Hollywoodu stále čeká. Jen chystané Mile 22 od Petera Berga mu dává malinko světlejší vyhlídky. Což je škoda, protože tuhle sympatickou mlátičku bychom v nějakém výbušném fláku viděli asi hodně rádi. Jenže, když to dnes nejde ve filmech, může se snadno zkusit štěstí v seriálu. A přesně touhle cestou se nyní Iko rozhodl vydat.

 

Objeví se totiž v hlavní roli bojového seriálu od Netflixu Wu Assassins. Ten bude pojednávat o Kai Jinovi, titulním asasínovi, jenž má za úkol porazit členy nebezpečné prastaré triády a zachovat rovnováhu a mír. A podle všeho by se mělo jednat o poctivou akční jízdu plnou bitek, na nichž bude jako choreograf a šéf kaskadérů pracovat právě také hlavní představitel seriálu Iko Uwais. A v době, kdy už nařachané Banshee dávno skončilo a jediným poctivým žánrovým kouskem zůstává Into the Badlands, máme v redakci na podobné kousky opravdu chuť. A kdo jiný by nám měl podobný seriálový akční nářez poskytnout než právě Iko Uwais, že?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace